01 / 05 / 2024

ibbden Kabataş Transfer Merkezi açıklaması

ibbden Kabataş Transfer Merkezi açıklaması

İstanbul Kabataş'a yapılması planlanan Martı projesine yönelik İstanbul Kent Savunması'nın basın açıklamasının hemen öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kabataş Martı projesi hakkında yazılı açıklama yaptı.

Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın tünel çalışması tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 19 istasyondan oluşacak, 24,5 kilometre uzunluğundaki Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı tünel tamamlanma törenine katıldı.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın tünel çalışmaları tamam!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nın Kabataş’a uzanan ikinci kısmında da tünel çalışmaları bitti. Tüm tünellerinin tamamlanması nedeniyle 6 Kasım'da İBB Başkanı İmamoğlu’nun katılımıyla tören düzenlenecek...

HalkBank Transfer Konut Kredisi'nde faiz oranı ne kadar?

HalkBank Dost Evim Konut Kredisi ürünü kapsamında konut kredisi transfer ediyor. HalkBank konut kredisi transferinde ne kadar faiz oranı uyguluyor?

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Utlu ve Mustafa Koçak tarafından kuruldu.

HalkBank transfer konut kredisi faiz oranları!

HalkBank daha önce çekilen konut kredilerini HalkBank Dost Evim Konut Kredisi ürünü ile düşük faiz oranı ve uzun vade fırsatları sunarak transfer ediyor...

Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı plan değişikliği askıda!

Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı Mecidiyeköy-Mahmutbey Arası Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliği 17 Haziran'da askıya çıkarıldı...

Sama Transfer Grup Gayrimenkul Otomotiv ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sama Transfer Grup Gayrimenkul Otomotiv ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadreza Rahımı tarafından kuruldu.

ETD Enerji Transfer Dağıtım Limited Şirketi kuruldu!

ETD Enerji Transfer Dağıtım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Metin Öngül, Michael Auta Ayuba ve Onur Altındere ortaklığında kuruldu.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı açıldı!

'Martı Projesi' olarak bilinen ve daha sonra revize edilen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi'nin ilk etabı bu sabah vatandaşların hizmetine açıldı.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı bugün açılıyor!

Martı Projesi olarak bilinen ve yapımına Temmuz 2016 yılında başlanan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı bugün açılacak. 

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı yarın açılıyor!

Kamuouyunda Martı Projesi olarak bilinen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı yarın sabah hizmete açılıyor.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor!

Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve tartışmalara konu olan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor. O tarihten itibaren Kabataş iskelesinden vapur seferleri başlayacak.

Kabataş-Mahmutbey Metrosu nereden geçecek?

Mecidiyeköy-Mahmutbey bölümünün 2019'un son çeyreğinde, Kabataş-Mecidiyeköy bölümünün ise 2020'de açılacağı Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı nereden geçecek?

ibbden Kabataş Transfer Merkezi açıklaması Haberi

ibbden Kabataş Transfer Merkezi açıklaması

İstanbul Kabataş'a yapılması planlanan Transfer Merkezi projesine yönelik İstanbul Kent Savunması'nın basın açıklamasının hemen öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kabataş Martı projesi hakkında yazılı açıklama yaptı. İBB "Proje görselleri ile bilgileri tüm detayları ile yakın zamanda açıklanacaktır." şeklinde açıklama yaparken, Kadıköy Adalar iskelesi önünde toplanan eylemciler aylardır yazılı olarak sordukları projeye ilişkin derhal açıklanması çağrısında bulundu.


İstanbul Kent Savunması ve Adalar’da yaşayan vatandaşlardan oluşan bir grup, Kabataş’ta yapılması planlanan Martı Projesi’ne yönelik Kabataş’taki Kadıköy Adalar Vapur İskelesi önünde basın açıklaması yapacağını duyurdu. Vapura binen vatandaşlara broşür dağıtıldığı, imza toplandığı açıklamanın hemen öncesinde İBB konuyla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. “Kabataş’a dokunma yazılı tişörtler giyen eylemciler, “Beton martı istemiyoruz, “Ulaşım haktır engellenmez şeklinde slogan attı. Adalar Halkı imzasıyla “Kabataş’ı rant çevrelerine teslim...