18 / 05 / 2024

İbni Sina Hastanesinde patlama son durum

İbni Sina Hastanesinde patlama son durum

AFAD yetkililerin kamyon çevresinde yaptıkları teknik çalışma sonucunda insan sağlığını tehdit edecek herhangi bir risk saptanmaması üzerine 15.40 itibarıyla acil servise hasta kabulüne başlandığını bildirdi...

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Sina Bina İnşaat Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sina Bina İnşaat Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Gürbüzkol tarafından kuruldu.

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsame Çelik, Fetih Hamza Civelek, Hakkı Enes Sönmez ve Oğuzhan Sina Kaya ortaklığında kuruldu.

Devlet Hastanesinde çalışmak isteyenler bakın hangi kadrolarda alım yapılacak!

İş arayanların gözü şehir hastanelerinde! İlkokul mezunu olanlar KPSS şartı olmadan başvuru yapabilecek. 30 farklı branşta personel alımı yapılacak ve şehir hastanelerinde yeni görevler verilecek. 

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bni TL sermaye bedeli ile Vakkas Atılmış tarafından kuruldu.

Resmi tatillerde çalışanlar dikkat! Yargıtay’dan emsal niteliğinde karar! Kıdem tazminatı hesabı baştan sona değişiyor!

Bursa'da, taşeron firma bünyesinde çalıştığı devlet hastanesinde 18 sene süresince yıllık izin kullanmayan işçiye Yargıtay'dan kötü haber geldi. Yüksek Mahkeme, bir çalışanın 18 senede yalnızca 26 gün izin kullanmasının hayatın olağan akışına aykırı olduğunu belirtti.

Şehir Hastanesinde iş arayanlara müjde! Çok sayıda personel alımı yapacak! Üstelik şartlara inanamayacaksınız!

Hastanede iş arayan vatandaşlara müjde. Şehir Hastanesi’ne personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar!

Hastanelere personel alınıyor! Başvurular başladı

Üniversite hastanesinde çalışmak isteyenler için güzel bir duyuru paylaşıldı. Balıkesir Üniversite Hastanesi’ne sağlık personeli alımı yapılacak. Hastanede çalışmak isteyenler için 5 meslekte toplam da 16 sağlık memur alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

 Kamu hastaneleri yüzlerce yeni personel alacak! İş arıyorsanız mutlaka göz atın, son 5 gün…

İki kamu hastanesinde açılan iş ilanlarıyla  farklı birimlerinde ve pozisyonlarda 468 yeni personel alınacak. İş arıyorsanız başvuru tarihlerini aman kaçırmayın, ay sonuna kadar süresi var.

Şehir hastanesinde yüksek maaşla hemen işe başlayın! Üstelik KPSS şartı da aranmıyor! İşte detaylar!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlere müjdeli haber verildi. İşte KPSS şartının da olmadığı personel alımına dair detaylar!

14 ayar düğün setleri sadece 9 bin 195 TL'den başlıyor! Bu fiyatları kaçırmayın! Sina Pırlanta 20 Ocak fiyat listesi

Sina Pırlanta'da altın düğün setleri sadece 9 bin 195 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Düğün seti almak isteyenler sakın bu fırsatı kaçırmayın. İşte Sina Pırlanta 20 Ocak 2023 fiyat listesi.

Türkiye'nin yüz ölçümünü artıran Rize Şehir Hastanesi'nde son dakika! Resmen tamamlandı! 

Rize'de inşa edilecek şehir hastanesinde, 8 milyon ton taşın kullanıldığı, 350 bin metrekare büyüklükteki alanda 1 sene devam eden deniz dolgusu tamamlandı. İşte ayrıntılar... 

Pırlantada yılın ilk kampanyası başladı! Yüzde 50'ye varan indirim! Sina Pırlanta 6 Ocak 2023 fiyat listesi

Sina pırlantada yılın ilk kampanyası başladı. Altın ve pırlantada yüzde 50'ye varan fırsatlar Sina pırlanta tarafından açıklandı. Peki Sina Pırlanta altın ve pırlanta takıların fiyatları ne kadar? 6 Ocak 2023 fiyat listesi.

İbni Sina Hastanesinde patlama son durum Haberi

İbni Sina Hastanesinde patlama son durum

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü, İbni Sina Hastanesi acil bölümü önünde meydana gelen patlamada, AFAD yetkililerin kamyon çevresinde yaptıkları teknik çalışma sonucunda insan sağlığını tehdit edecek herhangi bir risk saptanmaması üzerine 15.40 itibarıyla acil servise hasta kabulüne başlandığını bildirdi.


Ankara Üniversitesi Rektörlüğünce hastane önünde bekleyen basın mensuplarına konuya ilişkin yazılı açıklama dağıtıldı.


Açıklamada, bugün saat 13.10 sıralarında İbni Sina Hastanesinin arka bahçesinde yer alan tehlikeli atık deposundaki atıkların, yüklenici firma tarafından teslim alınması esnasında ilgili firmaya ait atık kamyonunda küçük çaplı bir patlama yaşandığı belirtildi.


Patlama sırasında yüklenici firma görevlisinin el ve yüzünde yüzeysel yanıklar oluştuğu, yaralıya ilk müdahalenin yapılmasından sonra gözlem altına alındığı ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:


"Olay yerinin acil servise yakın olması nedeniyle AFAD ve itfaiye ekibinin rahat çalışabilmesi ve tedbir amacıyla...