28 / 04 / 2024

14 ayar düğün setleri sadece 9 bin 195 TL'den başlıyor! Bu fiyatları kaçırmayın! Sina Pırlanta 20 Ocak fiyat listesi

14 ayar düğün setleri sadece 9 bin 195 TL'den başlıyor! Bu fiyatları kaçırmayın! Sina Pırlanta 20 Ocak fiyat listesi

Sina Pırlanta'da altın düğün setleri sadece 9 bin 195 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Düğün seti almak isteyenler sakın bu fırsatı kaçırmayın. İşte Sina Pırlanta 20 Ocak 2023 fiyat listesi.



Düğün, nişan, nikah yapmayı düşünenler düğün setlerinin fiyatlarını araştırıyor. Düğün setleri, düğünlerin, nişanların ve davetlerin vazgeçilmez takı seti olarak karşımıza çıkıyor. Düğün setleri küpe, bileklik ve kolyesi ile birlikte takıl olarak satılmaktadır. 

 14 ayar düğün setleri sadece 9 bin 195 TL den başlıyor! Bu fiyatları kaçırmayın! Sina Pırlanta 20 Ocak fiyat listesi

Düğün setlerinin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Özellikle hem gözterişli hem de uygun bütçeli set arayanlar için Sina Pırlanta'da düğün setleri sadece 9 bin 195 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

İşte Sina Pırlanta 20 Ocak 2023 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön