04 / 05 / 2024

İbo Osman Caddesi

İbo Osman Caddesi

Atatürk Caddesi’ni Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndan devamla Karafatma ve İbo Osman Caddesi’ne bağlayacak önemli yatırımla ilgili birçok noktada çalışmalar sürdürülüyor

Bağdat Caddesi'nde 4 ayda 46 dükkan kiralandı!

Kovid-19 salgını sebebiyle kapalı alanlara girmek istemeyenler AVM'ler yerine açık alanlara yönelmeye başladı. İnsanların, cadde üzerlerindeki kafe ve mağazaları tercih ettiğini dile getiren Bağdat Caddesi Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddedeki boş dükkanlara talebin arttığını belirtti. 

Osman Nuri İnceöz, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine, Osman Nuri İnceöz'ün seçilmesine karar verildi. 

​Ekrem İmamoğlu: Hacıosman Korusu'nu 19 Mayıs'ta açacağım!

İBB Başkanı İmamoğlu, Hacıosman Korusu'nu hizmete açacaklarını söyledi. İmamoğlu, "Büyükdere Caddesi üzerinde, hemen Maslak’ı geçince yolun sağ tarafından 1 milyon 100 bin metrekare park var. 19 Mayıs'ta orayı size açacağım, şaşıracaksınız" dedi...

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

İstiklal Caddesi'ndeki mağazalarda doluluk yüzde 100'e çıktı!

Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nizam Hışım yaptığı açıklamada "Şu anda İstiklal Caddesi'ndeki dükkanlarda doluluk yüzde 100. Boş dükkan yok diyebiliriz." dedi.

Brandroom Bağdat Caddesi’nden çıktı!

Türkiye'nin lüks giyim mağazaları arasında yer alan Brandroom, yüksek kira masrafı sebebiyle Bağdat Caddesi'ndeki 5 katlı mağazasını boşaltıyor. 22 Kasım 2018'den itibaren mağaza hizmet vermeyecek.

Bağdat Caddesi'ndeki boş mağaza sayısı artıyor!

Kentsel dönüşümle beraber rant merkezi haline gelen Bağdat Caddesi’nde emlak piyasasında yaprak kıpırdamıyor. Caddede konut fiyatları yüzde 40 düştü.

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

Esnaf, İstiklal Caddesi'ni boşaltıyor!

İstanbul'un en ünlü caddesi İstiklal'de devam eden şantiye çalışmaları esnafın kepenk kapatmasına neden oldu. Bölgede, kiralık dükkan ilanların sayısı gittikçe artıyor.

Gözde caddelerde boş mağaza sayısı artıyor!

Ünlü alışveriş caddelerinde mağazalar tek tek kapanıyor. Bağdat Caddesi’nde geçen yıl dolu olan 77 mağaza bu yıl boş. Dolu mağaza sayısında İstiklal Caddesi’nde 29, Nişantaşı’nda 21 azalma var.

Bağdat Caddesi'nde dükkanlar bir bir kapanıyor!

Bağdat Caddesi'nde dükkanlarını kapatan çok sayıda ünlü marka ve bankanın boşaltılan yerleri aylar geçmesine rağmen bir türlü yeniden kiralanamadı.

Bağdat Caddesi’nde kiralar 3 bin 500 liraya geriledi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm sebebiyle konut artışı yaşandı. Aşırı fiyat artışlarının da eklenmesiyle bölgedeki daireler boş kaldı.

Bağdat Caddesi'nde mağazaların doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Bağdat Caddesi'nde bir yıl önce 110 olan boş mağaza sayısı 12 ayda 42 mağazanın daha kiralanmasıyla 68'e düştü.

İbo Osman Caddesi Haberi

İbo Osman Caddesi



Atatürk Caddesi’ni Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na bağlayacak tünel çalışmaları yıkımı biten eski Demirspor binasının bulunduğu alanda yoğun olarak devam ediyor.


Bunun yanında yolun devam edeceği Karafatma Caddesi’nin DSİ sulama kanalı noktasındaki köprü genişletiliyor. 


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Karafatma Caddesi’nin Kıyıboyu Caddesi ile kesiştiği noktadaki köprünün genişletilmesi çalışmalarını denetledi.


Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Seyfettin Turan ile birlikte köprü genişletme çalışmaları hakkında bilgi alan Zihni Aldırmaz, “Atatürk Caddesi tünel ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile Karafatma ve İbo Osman Caddelerine bağlanacak. Burada da köprüyü genişletiyoruz. Böylece Cemalpaşa Caddesi’nin trafik yükü azalacak. Bu hizmetleri meclis üyelerimizin desteği ile yapıyoruz. Hepsine teşekkür ederim” dedi.


Zihni Aldırmaz, çalışmanın yapıldığı noktada vatandaşlarla da sohbet etti.

Adana Büyükşehir...