21 / 05 / 2024

İBR Grup adres

İBR Grup adres

İBR Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Düzgün tarafından kuruldu.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

İBR Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İBR Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Düzgün tarafından kuruldu.

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi!

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Equinox Çayyolu projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Kıbrıs'ta kaçak otelin yıkımı yargıya taşındı!

Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Kaya Grup'un Karaoğlanoğlu’ndaki eski Zeyko Yağ Fabrikası’nın yerine inşa ettiği otelin son katının yıkılması kararına uyulmadı. Dün yargı süreci başlatıldı.

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Grup 37 İnşaat Turizm Taşımacılık Petrol Ürünleri Madencilik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup 37 İnşaat Turizm Taşımacılık Petrol Ürünleri Madencilik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Şahbaz tarafından 200 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde kuruldu.

OMZ Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OMZ Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şenol Karakaya tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi, Kıbrıs Caddesi, Keklik Sokak'ta kuruldu.

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Canilkan İnşaat Kıbrıs'taki sözleşmeyi imzaladı!

Girne Belediyesi, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri (KTBK) Lojistik Destek Grup Komutanlığı Karargah binası ve Er/Erbaş Koğuş binası ihalesini kazanan müteahhit firma Canilkan İnşaat Şirketi ile sözleşme imzaladı.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların teslim tarihi 2015 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje 28 blok olarak hayata geçiriliyor.

AB Yaşam Evleri adres!

Daire teslimleri hemen gerçekleşen Güneşli AB Yaşam Evleri konut projesi 147 adet daireden meydana geliyor. AB Grup İnşaat imzası taşıyan AB Yaşam Evleri adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Sarıyer Zekeriyaköy'de yükseliyor. Proje toplam 106 konuttan oluşuyor. Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

İBR Grup adres Haberi

İBR Grup adres

İBR Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Düzgün tarafından kuruldu.

İBR Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi konusu:

MİMARLIK-MÜHENDİSLİK Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler ve Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendislik Bürosu işleri yapmak, herhangi...