04 / 05 / 2024

İbrahim Apa kim

İbrahim Apa kim

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’un önceki gün Ankara’da yapılan genel kurulunda Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

İbrahim Apa: Gaziantep'te kentsel dönüşümü hızlandırmak istiyoruz!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, tasarrufu teşvik etmek amacıyla hükümet tarafından açıklanan konut edinme teşvik sisteminin hiçbir faydasının olmayacağını söyledi...

Konut stokları bittiğinde fiyatlar da artacak!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin 2019 yılı 1.İstişare Toplantısı'nda konuşan Başkan İbrahim Apa, "Eldeki konut stokları bittiğinde, yeni başlayan konut fiyatları da artacak'' dedi.

Konut almayı düşünen acele etsin!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa yaptığı açıklamada konut almayı düşünenlerin acele etmesi gerektiğini söyledi.

Gaziantep'te inşaat sektörü ekonomiye değer katıyor!

İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, zor ve kritik bir süreçten geçen ülkemizde, sınır ötemizde yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen inşaat sektörünün dinamik yapısını korumaya özen gösterdiklerini söyledi.

İnşaat sektörünün morali arttı!

Hükümetin aldığı kararı değerlendiren İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, “KDV ve Damga Vergisi’nden sonra tapu harcında yapılan düzenlemeler, sektörün 2017’ye yönelik moral ve motivasyonunu artırmıştır” dedi.

Gaziantep'te arsa maliyetleri ucuz konut üretimini engelliyor!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.Ziyarette, Gaziantep'te müteahhitlik sektörünün geleceği ve müteahhitlik sektörünün yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

İbrahim Apa: Müteahhitlik Hizmet Kanunu yasalaşmalı!

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, sektörün geleceğinden umutlu olduğunu belirterek, "Gazi şehrimizden aldığımız kuvvetle Türkiye için üretmeye, inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

Gaziantep'in yüzde 60'ında dönüşüme ihtiyaç var!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Görüşmede Gaziantep’in yüzde 60’sının ciddi şekilde dönüşüme ihtiyacı olduğu belirtildi.

GAİMDER üyeleri Adana'da inşaat sektörü sorunlarını aktardı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyeleri Adana'da bulunan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'nı ziyaret ederek, inşaat sektörünün sorunlarını aktardı.

İbrahim Apa İMKON Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’un önceki gün Ankara’da yapılan genel kurulunda Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Gaziantep'te inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüştü. Fatma Şahin, “Sorunları birlikte analiz edip, çözüm yollarını da birlikte bulalım” önerisinde bulundu.

Gaziantepli müteahhitler kentsel dönüşüme hazır!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, belediyeler tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projelerinde özel sektöründe aktif rol üstlenme vaktinin geldiğini belirterek "Bizler bu konuda sorumluluk almaya hazırız"dedi.

Müteahhitler kentsel dönüşüm yapmalı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüme atanan Hasan Alan'ı ziyaret etti. Ziyarette görüşülen ana konu, kentsel dönüşüm oldu.

Müteahhitler kentsel dönüşüm istiyor!

Gaziantep inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, belediyeler tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını önemsediklerini ancak kentsel dönüşümün sağlıklı bir zeminde yürümesi için müteahhitlerin de aktif rol üstlenmesi gerektiğini söyled

İbrahim Apa kim Haberi

İbrahim Apa kim

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’un önceki gün Ankara’da yapılan genel kurulunda Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.


4 FEDARASYON VE 54 İL TEMSİL EDİLİYOR

İMKON’un genel kurulunda Tahir Tellioğlu yeniden başkanlığa seçilirken, GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, Federasyon Yönetim Kurulu üyesi oldu. Genel kurulda Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Genel Kurula İMKON’a bağlı Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu, Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu, Ege İnşaat Müteahhitleri Federasyonu, Karadeniz İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Delegeleri temsilcileri ve İMKON’a üye 54 il’den yaklaşık 380 delege katıldı.


APA "SORUNLARIMIZIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

İMKON Yönetim Kurulu’na seçilmesinin, Gaziantep’te sektörün sesinin Ankara’ya daha etkin şekilde duyurulması açısından önemine dikkat çeken İbrahim Apa “Sektörümüzün çok ciddi ve önemli sorunları var. Bunların çözümü noktasında gerekli altyapıların oluşturulması,...