28 / 04 / 2024

GAİMDER üyeleri Adana'da inşaat sektörü sorunlarını aktardı!

GAİMDER üyeleri Adana'da inşaat sektörü sorunlarını aktardı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyeleri Adana'da bulunan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'nı ziyaret ederek, inşaat sektörünün sorunlarını aktardı.



Adana'daki Grup Başkanlığımda gerçekleşen görüşmede, GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, İş Teftiş Kurulu Başkanı Veysel Gül'e yaşadıkları problemler, inşaatlardaki iş kazalarının önlenmesine yönelik alınması gereken önlemler ve sektörün taleplerini iletti. 


Grup Başkan Yardımcısı Semiha Dostlar'ın da hazır bulunduğu ziyarette, inşaatlarda yapılan denetlemeler ve çözüm yolları ile ilgili bilgilendirmeler ele alındı. Amaçlarının iş kazalarını önlemek olduğu gibi çözüm yollarını irdeleyerek, sektörü bu konuda bilinçlendirmek olduğunu belirten İbrahim Apa, İş Teftiş Kurulu ile yaptıkları görüşmenin, sektör adına önemli olduğunu ifade etti. 


Gaziantep'ten gelen GAİMDER heyetini Adana'da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren İş Teftiş Kurulu Başkanı Veysel Gül ise, bölgede toplam 15 ile hizmet verdiklerini söyledi. Amaçlarının sektörü cezalandırmak değil, bilinçlendirmek ve iş sağlığı ve güvenliğini sağlam temeller üzerine oturtmak olduğunu ifade eden Veysel Gül, bu anlamda Gaziantep İnşaat Müteahhitleri üyelerine her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını ifade etti. 


28 MAYISTA GAZİANTEP'TE SEMİNER DÜZENLENECEK 

Yapılan görüşmeler çerçevesinde,  Adana  İş Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından Gaziantep'te ilk etapta 28 inşaat sektörünün sorunlarını aktardı. 

Mayıs'ta geniş katılımlı bir seminer düzenlenmesi kararlaştırılırken, sektörün bilinçlendirilmesine yönelik işbirliği projelerinin bundan sonra da devam ettirilmesi benimsendi. 


Gaziantep Hakimiyet


Geri Dön