19 / 05 / 2024

İbrahim Atasoy

İbrahim Atasoy

Karadenizli Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Atasoy, İrfan Atasoy ve Emin Atasoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu

Atasoy Lıfe Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Atasoy Lıfe Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atasoy, Fatih Atasoy ve Gülcan Duğdelen ortaklığında kuruldu.

Atasoy İş Makinaları İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atasoy İş Makinaları İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Hamza Atasoy tarafından kuruldu. 

Atasoy Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atasoy Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Emre Atasoy ve Mazlum Özdemir ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Selim Atasoy: Kayseri´de konut piyasası durgun!

Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy Kayseri´deki konut fiyatlarını değerlendirdi. Atasoy, Kayseri´de konut piyasası durgun olduğunu belirtti ve ''2016 yılı da emlakçılar için çok iyi olmadı'' dedi.

Selim Atasoy: Emlak sektöründe artış yaşandı!

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, vatandaşları emlakçı kisvesi adı altında kandıranlara karşı uyardı. Atasoy, istatistiklerin emlak sektöründe artış gösterdiğini de kaydetti.

Selim Atasoy: Suriyeliler kira fiyatlarını yüzde 30 artırdı!

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, Suriyelilerin kente gelmesi ile birlikte kira fiyatlarında yüzde 20-30 gibi artış olduğunu kaydetti.

Atasoy Samsung lyaşpark'ta açıldı!

Yıllardır yapı sektöründe Ispartalıları hizmet veren Atasoy, Samsung markasını bünyesine kattı, lyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde hizmete açılan mağazada beyaz eşyadan telefonlara kadar birçok ürün yer alıyor.

Nail Atasoy kimdir?

Mimar Nail Atasoy kimdir? Mimar Nail Atasoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nail Atasoy, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nail Atasoy..

Atasoy Müftüoğlu: Dünyada şehirler insan karşıtı mekanlara dönüşüyor!

Çevre ve şehir üzerine düşünce dünyamızın önemli isimlerinden biri olan Atasoy Müftüöğlu ile çevre, şehir, insan, yabancılaşma, sömürü, kültür ve medeniyet eksenli bir röportaj gerçekleştirildi...

Atasoy Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atasoy Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz 2013 tarihinde Bağcılar, Güneşli Mahallesi'nde kuruldu

Karadenizli Yapı İnşaat Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Karadenizli Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Atasoy, İrfan Atasoy ve Emin Atasoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu

Mehmet Kamil Atasoy vefat etti! TEVAK'ın acı günü!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) Mütevelli Üyesi Mehmet Kamil Atasoy, hayatını kaybetti

İller Bankası eski genel müdürü Hidayet Atasoy CEO'lara 24 saat danışmanlık yapacak!

Kamuda yıllarca üst düzey yöneticilik yapan, son olarak İller Bankası Genel Müdürü olan Hidayet Atasoy, kurduğu şirket ile kamu ya da özel sektör yöneticilerine kişisel danışmanlık yapacak

İbrahim Atasoy Haberi

İbrahim Atasoy

Karadenizli Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Atasoy, İrfan Atasoy ve Emin Atasoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. Karadenizli Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Karadenizli Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Atalar Mahallesi, Bindallı Sokak,...