07 / 05 / 2024

İbrahim Ay

İbrahim Ay

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) Aksay İnşaat tarafından Beykent'te yapımı sürdürülen Toplu Konut Projesi'ni inceledi. Konutlar, 2017 yılının 8'inci ayında üyelere teslim edilecek.

Viya Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viya Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak 2014 tarihinde Bağcılar, Çınar Mahallesi, Esenler Caddesi'nde kuruldu.

Çiftçilere son dakika müjdesi: Yaş çay destekleme ödemeleri ne zaman? Şimdi açıklandı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çay üreticilerine ilişkin destekleme ödemeleri ile ilgili bir son dakika gelişmesini açıkladı. Ödemeler bugün resmen yatıyor. İşte ayrıntılar...

Bakan Yumaklı'dan çay üreticilerine son dakika duyurusu: Ödemeler hesaplara yattı! Hemen paranızı alın!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaş çay üreticilerini ilgilendiren, destekleme ödemelerinin bugün hesaplara geçtiğini açıkladı.

Bakan Yumaklı'dan çay üreticilerine müjde! Yaş çay alımı ödemeleri 30 Kasım'da hesaplara aktarılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan son dakika yaş çay alımı ödemelerinin 30 Kasım Perşembe günü yapılacağını açıkladı.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da  1  milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Polat tarafından kuruldu.

Çorum Belediyesi'nden 18.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Çorum Belediyesi, Ayarık, İbrahimçayırı, Çeğni ve Gülabibey ilçelerinde yer alan 4 arsayı 18 milyon 460 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Çorum'da 11.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık ve İbrahimçayırı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum Belediyesi'nden 10.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Ayarık ve İbrahimçayırı Mahallesi'nde bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 

Vipa İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vipa İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ay ve Yusuf Yerlikaya ortaklığında kuruldu.

Gaziantepli gazetecilere yeni konut müjdesi!

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay yaptığı açıklamada geçen yıl nisan ayında toplu konut projesini hayata geçirdiklerini belirterek, basın mensupları için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Teknohat İnternet Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teknohat İnternet Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çay ve Burhan Topaloğlu ortaklığında kuruldu. 

Çorum Belediyesi'nden 13.8 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Çorum Belediyesi, İbrahimçayırı Mahallesi, Gülabibey Mahallesi ve Ayarık Mahallesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 3 ayrı günde gerçekleşecek...

Çorum Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, İbrahimçayırı Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 27 Haziran'da gerçekleşecek...

İbrahim Ay Haberi

İbrahim Ay

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) Aksay İnşaat tarafından Beykent'te yapımı sürdürülen Toplu Konut Projesi 2017 yılının 8'inci ayında üyelere teslim edilecek. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, Toplu Konut alanına bir gezi düzenleyerek üyelere inşaat süreci ile ilgili detayları anlattı. Aksay İnşaat Proje Müdürü Erkan Esmer ise GGC üyelerine Toplu Konut Projesi'nin teknik detayları hakkında bilgi verdi. İnşaat alanındaki inceleme gezisine katılan 150'nin üzerinde emekçi gazeteci projeye tam not verirken, alandan mutlu bir şekilde ayrıldı. 


Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin TOKİ birlikte yürüttüğü ve yapımını Aksay İnşaat firmasının sürdürdüğü toplu konutların inşaatı hızla devam ediyor. Toplam 18 bloktan oluşan projede 11 adet B tipi (2+1) ve 7 adet ise C Tipi (3+1) daire yer alıyor. Gaziantep'te faaliyet gösteren emekçi gazetecilere toplam 350 adet...