05 / 05 / 2024

İbrahim Bayburt hedefi

İbrahim Bayburt hedefi

Trabzon’un müteahhitlerinden İbrahim Bayburt, "İş hayatımda iniş çıkışlar yaşamadım. Hep istikrarlı ve yukarı yönlü bir grafik çizdim. Şimdilik hedefim sektörümde daha da büyüyüp konsept projelere imza atmak" dedi.

Bayburt Kalesi restore edilecek!

Türkiye'nin en büyük üçüncü kalesi olma özelliği taşıyan Bayburt Kalesi, Kültür ve Turizm Bakanlığınca uygulanacak proje kapsamında restore edilecek.

Bayburt'ta dev yatırımlar incelendi!

Bayburt Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımlar Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş tarafından yerinde incelendi.

Bayburt şantiye alanına dönüştü!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt'ta esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ağbal, şehirde her yerin adeta şantiyeye dönüştürüldüğünü belirtti.

Mete Memiş Bayburt'ta tamamlanan projeleri inceledi!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Belediye Meclis Üyeleri ile beraber yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları inceledi.

İnşaat sektöründe 200 bin ek istihdam hedefi!

2 milyon kişiye iş kapısı olan inşaat sektörü bu yıl hedef büyüttü. Sektöre gelen teşvikler 200 bin ek istihdam hedefi oluşturdu.

TOKİ Bayburt Şingah Mahallesi 263 konut ihalesi 2 Haziran'da!

TOKİ tarafından Bayburt İli Merkez İlçesi Şingah Mahallesi'nde inşa edilecek olan 263 konut ihalesi 2 Haziran'da yapılacak.

TOKİ Bayburt Şingah 263 yeni konut ihalesi 2 Haziran'a ertelendi!

İhale tarihinin önce 25 Mayıs olarak açıklandığı TOKİ Bayburt Şingah 224 konut ihalesinde tarih değişti. Yeni proje için 2 Haziran'da ihale yapılacak.

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

TOKİ, Bayburt Genç Osman'ı dönüştürüyor!

TOKİ Bayburt Merkez Genç Osman Mahallesi'ni yeniliyor. Kentsel dönüşüm alanlarından olan bölgedeki dönüşümle 823 konut inşa edilecek.

Bayburt’a kentsel dönüşüm kapsamında 402 konut inşa ediliyor!

TOKİ tarafından Bayburt’un Gençosman Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabında inşa edilecek 402 konutun ihalesi gerçekleşti.

TOKİ Bayburt Merkez 402 konut ihalesi bugün!

TOKİ Bayburt Gençosman Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1 Etap 402 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Bayburt Şingah Mahallesi 263 konut ihalesi 25 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Bayburt İli Merkez İlçesi Şingah Mahallesi'nde inşa edilecek olan 263 konut için ihale tarihi belirlendi.

Emlak Konut'un 2023 hedefi 250 bin bağımsız bölüm!

1953 yılında temelleri atılan Emlak Konut, 64 yılda sürekli büyüyerek Türkiye'nin kalkınmasında büyük rol oynadı. Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum '2023'e giderken hedefi 250 bin bağımsız bölüm' olarak açıkladı.

İbrahim Bayburt hedefi Haberi

İbrahim Bayburt hedefi

Trabzon’un genç ve başarılı müteahhitlerinden İbrahim Bayburt, “İş hayatımda iniş çıkışlar yaşamadım. Hep istikrarlı ve yukarı yönlü bir grafik çizdim. Çok şükür başarılı da oldum” diyor ve başarısını şöyle dile getiriyor:


“Ben bir işe sadece para kazanayım diye girmem. Yaptığım işten zevk almalıyım. Güzel bir projeyi bitirip insanların hizmetine sunmam bana büyük keyif veriyor. Zaten başarılı ve karşılığı olan projeleri hayata geçirince para da arkasından geliyor.”


Alaylı derler ya, yani işin teorisini okumayan ama pratiğin içinde kendini yetiştiren, işte İbrahim Bayburt da Trabzon’da yeni nesil, genç ve başarılı işadamlarımızdan ve bunun en güzel temsilcilerinden. Küçük yaşta babasının ticarethanesinde başladığı iş hayatında, yine babası ve kardeşleriyle birlikte inşaat sektörüne adımını atan İbrahim Bayburt, bu aile şirketi ve dayanışması içerisinde başarılı işlere imza...