25 / 07 / 2024

İbrahim Bayburt müteaahhit

İbrahim Bayburt müteaahhit

Trabzon’un müteahhitlerinden İbrahim Bayburt, "İş hayatımda iniş çıkışlar yaşamadım. Hep istikrarlı ve yukarı yönlü bir grafik çizdim. Şimdilik hedefim sektörümde daha da büyüyüp konsept projelere imza atmak" dedi.

Orbis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orbis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal'da İbrahim Kalkışım tarafından kuruldu.

Bayburt'a 300 milyon dolarlık reaktör yatırımı! Türkiye'de ilk kez kurulacak

Türkiye'de ilk kez Bayburt'a şarj istasyonu reaktörü fabrikası kurulacak. İlk etapta 250-300 kişiye istihdam sağlaması planlanan fabrika dünyadaki tüm şarj istasyonlarına reaktör üretecek.

Bayburt Gençosman Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

Milliyet Gazetesi yazarı Eren Aka bugün kaleme aldığı yazısında Bayburt Gençosman Mahallesi’nde 18 yıldır yapılması düşünülen ancak yapılamayan Kentsel Dönüşüm Projesi'ne değindi.

Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri tamamlandı!

Gümüşhane'nin Köse ilçesi Salyazı köyünde inşaatı devam eden Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri bitti. Projenin saha sorumlusu, mühendis Basri Kayhan, projeye yönelik açıklamalarda bulundu. 

Tml Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tml Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Temel, İbrahim Temel, Mücahit Temel ve Seyit Temel ortaklığında kuruldu.

Berke Group Danışmanlık Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berke Group Danışmanlık Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Berke Mızrak tarafından kuruldu.

İstanbul'un dönüşümündeki engeller yasa ile kaldırılmalı!

Kentsel dönüşümde vatandaş ve müteahhit açgözlülüğü, dönüşümü engelliyor. Peki vatandaş ve müteaahhit arasında yaşanan anlaşmazlıklar neler? Bu anlaşmazlıklar nasıl çözülebilir?

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nın yüzde 67'si tamam!

Gümüşhane Köse'de inşaatına devam edilen Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nda altyapı çalışmalarının yüzde 67'si tamamlandı...

Asef Grup İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Grup İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Öğdüm ve Mırhadı Hosseınıkhatıbı ortaklığında kuruldu.

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı 2020'de tamam!

Bayburt Valisi Epcim, Gümüşhane’nin Salyazı köyünde inşaatı devam eden Bayburt-Gümüşhane Havalimanı’nı inceledi. Yaklaşık 300 milyon liraya ihale edilen projenin 2020’de tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Bayburt Şingah 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

Bayburt Şingah 2019 projesi başvuruları nereye yapılacak? Bayburt Şingah TOKİ başvuru tarihleri ne zaman, Bayburt Şingah başvuru detayları nedir? İşte Bayburt Şingah 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

Gümüşhane Bayburt Havalimanı inşaatı sürüyor!

Gümüşhane ile Bayburt arasında, temeli 13 Haziran'da dönemin başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan Gümüşhane Bayburt Havalimanı inşaatı sürüyor.

Bayburt OSB'ye 50 milyon liralık yatırım!

Bayburt OSB'de inovatif yapı malzemesi imalatı için 50 milyon liralık yatırım yapılacak. Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan , inşaat sahasında incelemelerde bulunuldu.

İbrahim Bayburt müteaahhit Haberi

İbrahim Bayburt müteaahhit

Trabzon’un genç ve başarılı müteahhitlerinden İbrahim Bayburt, “İş hayatımda iniş çıkışlar yaşamadım. Hep istikrarlı ve yukarı yönlü bir grafik çizdim. Çok şükür başarılı da oldum” diyor ve başarısını şöyle dile getiriyor:


“Ben bir işe sadece para kazanayım diye girmem. Yaptığım işten zevk almalıyım. Güzel bir projeyi bitirip insanların hizmetine sunmam bana büyük keyif veriyor. Zaten başarılı ve karşılığı olan projeleri hayata geçirince para da arkasından geliyor.”


Alaylı derler ya, yani işin teorisini okumayan ama pratiğin içinde kendini yetiştiren, işte İbrahim Bayburt da Trabzon’da yeni nesil, genç ve başarılı işadamlarımızdan ve bunun en güzel temsilcilerinden. Küçük yaşta babasının ticarethanesinde başladığı iş hayatında, yine babası ve kardeşleriyle birlikte inşaat sektörüne adımını atan İbrahim Bayburt, bu aile şirketi ve dayanışması içerisinde başarılı işlere imza...