30 / 04 / 2024

ibrahim çeçen 3.köprü

ibrahim çeçen 3.köprü

3.köprüyü hayata geçireceklerden biri olan İbrahim Çeçen, "İstanbul'a böyle bir köprü yapacağımı hayata bile edemezdim" dedi...

3. köprüdeki Astaldi hisselerine Çinliler talip!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, Bloomberg HT'ye yaptığı açıklamada 3. köprüdeki Astaldi hisseleri ile IC Holding'e ait yüzde 20 hisseye Çinliler talip olduğunu belirtti...

Bakan Arslan'dan 3. köprü eleştirilerine yanıt!

Bakan Arslan, "3. köprü uzak" eleştirilerine "Aldığınız mesafe belki küçük, şimdi daha fazla mesafe gidiyorsunuz ama dur- kalktan kaynaklı 3-4 misli yakıt tüketiyorlar. Çevreye verdiğimiz zarar ayrı bişey. En azından 3. Köprü kullandığınızda hangi saatte hangi zamanda hedef noktaya ulaşacağınızı bil

Dünyanın en uzun köprüsünde sona geliniyor!

55 kilometre uzunluğundaki dünyanın en uzun köprüsünün inşaat çalışmaları tamamlandı. Köprü ile Hong Kong-Macao-Zhuhai arasındaki karayolu ulaşımı 3 saatten 1 saate inecek.

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprü Tren Hattı geliyor!

Gebze-Sabiha Gökçen-Yavuz Sultan Selim Köprüsü yüksek hızlı tren hattı projesi için düğmeye basıldı. 4 milyar 853 milyon 700 bin TL yatırımla hayata geçirilecek proje hattı 56 bin metre uzunluğunda olacak..

Türkiye'den 3. köprü 'dünyanın en uzun köprüleri' arasında olacak!

Türkiye 2023 hedefleri arasındaki Çanakkale 1915 Köprüsü ile dünyanın en uzun köprüsünü inşa edecek.Çanakkale 1915 Köprüsü tamamlandığında Türkiye 3 köprü ile dünya sıralamasına girmiş olacak.

3. köprü ile Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacak!

Yıllık sadece işgücü ve yakıttan 1.8 milyar dolar katkı sağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü hizmete girdi. Ticareti hızlandıracak 3. Köprü ile Türkiye, 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefine bir adım daha yaklaştı.

FETÖ, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bitmesin diye çok uğraştı!

Boğaz’ın 3’üncü gerdanlığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü bugün açılıyor. İbrahim Çeçen, "Bu köprü bitmesin diye çok uğraştılar. FETÖ olmasaydı, çok daha erken bitecekti. Amaçlarına ulaşamadılar. Dünyanın gözünün içine batıra batıra köprüyü erken açıyoruz" dedi.

3. köprü ile Pekin'e kadar bağlantı yolu kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'ne katılan devlet başkanları onuruna verdiği yemekte, 3. köprünün 26 Ağustos'ta açılacağını, 3.köprüdeki yüksek hızlı tren hattı ile Pekin'e kadar bağlantı yolunun kurulacağını belirtti

İbrahim Çeçen hakkında suç duyurusu!

3. Köprü’nün müteahhiti IC Holding sahibi yandaş işadamı İbrahim Çeçen’in Tarabya’daki tarihi eser niteliğindeki yalısına çıktığı kaçak kat ile ilgili CHP’li meclis üyeleri suç duyurusunda bulundu.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışmalar sürüyor!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde "işçilerin ücretlerini alamadığı için iş yavaşlatma eylemi yaptığı" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

3. Köprü'nün son videosu!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar son hızla devam ediyor. Sarıyer'in Garipçe Köyü ile Beykoz'un Poyrazköy semti arasında hayata geçirilen 3. Köprü'nün yaz aylarında hizmete açılması planlanıyor.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda son durum!

İstanbul'un iki yakasını 3. kez birbirine bağlayacak olan 3. Köprü Projesi'nde çalışmalar büyük hızla sürüyor. Projede son aşamalara gelindi. En yeni video ve fotoğraflar haberimizde.

3. köprüde önce karayolu sonra demiryolu açılacak!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona hızla yaklaşılıyor. Gelecek yıl tamamlanması öngörülen 3. köprüde, otoyol ve raylı sistem eş zamanlı tamamlanacak. Önce karayolu ardından demiryolu açılacak.

ibrahim çeçen 3.köprü Haberi

ibrahim çeçen 3.köprü

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen bugünlerde 3.köprü projesinin heyecanını yaşıyor. Lise eğitimini Ağrı'da tamamlayan Çeçen, yoksullukla savaş vermiş. Çeçen, yoksulluk zamanlarında şimdilerde hayata geçireceği 3.köprüyü yapmayı hayal bile edemeyeceğini...