18 / 05 / 2024

İbrahim Çelepöven özgeçmiş

İbrahim Çelepöven özgeçmiş

Mimar İbrahim Çelepöven kimdir? Mimar İbrahim Çelepöven, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar İbrahim Çelepöven, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte İbrahim Çelepöven...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Borsada para hacimli hisselere kaydı, yükseliş sürecek mi?

Borsa İstanbul, bankacılık hisselerindeki manipülatif hareketlerden sonra düşüş trendine girmiş ve güven kaybı yaşamıştı ancak faizle ilgili açıklamalar ve Halkbank ile ilgili olumlu gelişmelerden sonra para yeniden borsaya döndü. Peki borsadaki yükseliş sürecek mi?

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor! Geçmiş kiralarda...

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu, bugünkü köşesinde geçmiş kira dönemi artış bedelini ve Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı avukat Ali Güvenç Kiraz'ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Oya Armutçu'nun 'Kira farkına dikkat' başlıklı yazısı... 

Eninta Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eninta Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güven Sindelışık tarafından kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde en önemli unsur güven!

Aydın'da faaliyet gösteren gayrimenkul danışmanı Eflatun Emlak'ın yetkilisi Halil İbrahim Sarmanda, gayrimenkul satışında en önemli unsurun güven olduğunu söyledi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

İbrahim Babacan: Güven ortamı ekonomik istikrarı getirdi!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "Uzun yıllar sonra istikrara ve sürdürülebilir ekonomik kalkınma trendine kavuşan ülkemizde, sağlanan güven ortamı, ekonomik istikrarı da getirmiştir'' dedi. 

İbrahim Çelepöven özgeçmiş Haberi

İbrahim Çelepöven özgeçmiş

İbrahim Çelepöven kimdir?

İbrahim Çelepöven, 1969 yılında Eskişehir'de doğdu. Orta öğrenimini Eskişehir Anadolu Lisesi'nde, mimarlık eğitimini İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde 1993 senesinde tamamladı. 


1993-2004 yılları arasında mimarlık kariyerine ve eğitimine Viyana'da devam etti. Bu süreçte Viyana Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden Diplom Ingeneur olarak mezun oldu. Aynı süreçte Viyana’da çeşitli ofislerde çalıştı. Architektur Büro Allesch&Rainer (1994-1997), Viyana, Büro Architekt Knötzl (1997-2000), Viyana, Architektur Büro Hoffmann&Janz (2000-2004), Viyana. Hoffmann&Janz ile büyük ölçekli mimari ve şehircilik projelerinin geliştirilmesi ve tasarımında proje yürütücüsü ve yürütücü yardımcılığı görevlerinde bulundu. İstanbul’a dönüşünden sonra EAA (Emre Arolat Architects) ile 2004-2007 arasında proje yürütücüsü olarak yüksek yapılar, otel, konut kompleksleri gibi projelerde çalıştı. 2007 yılında kurduğu Çelepöven Mimarlıkla başladığı serbest mimarlık kariyeri, 2009 yılında Murat Şahin ile kurdukları...