02 / 05 / 2024

İbrahim Çomaktekin inceleme

İbrahim Çomaktekin inceleme

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Hamamözü'nde yapımı süren hastane binasında incelemelerde bulundu. TOKİ tarafından yapılan hastanenin yaklaşık maliyeti 3.3 milyon TL olacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 4,5 milyon konut için düğmeye bastı! Kira gelirini beyan etmeyenlere inceleme başlatılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kira gelirlerinin vergi dışı bırakılmasının önüne geçilmesi amacıyla kira gelirlerini beyan etmeyenlere inceleme başlatılacağını açıkladı.

Binasına deprem testi yaptıranlar hemen bakın! Ön inceleme sonuçları açıklanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kenti afetlere dirençli hale getirmek için başlattığı yapı ön inceleme çalışmasının sonuçları açıklanıyor. İşte ayrıntılar...

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda inceleme başlatıldı! Yüzde 40'ın üzerinde olması halinde yıkılacak!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ekipleri 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda çatlak kolonlar ile korozyona uğramış demirlerin görüntüsünden sonra inceleme başlattı! 

Murat Kurum: 1 milyon 760 bin binada inceleme yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Depremden etkilenen illerimizden 5 milyon 4 bin bağımsız bölümden oluşan hasar tespit çalışmaları çerçevesinde 1 milyon 760 bin binada inceleme yapıldığını söyledi.

Bakanlık açıkladı! Araç satışına inceleme

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca sıfır araçta stokçuluk ve haksız fiyat artışına karşı 39 ilde; 13 distribütör, 256 bayi ve 260 bin araç satışına yönelik inceleme başlatıldığı, mağduriyete yol açanlara gerekli yaptırımlar uygulanacağı duyuruldu.

Sıfır araç alacaklar dikkat! İnceleme başlatıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı '0 km' araç satışlarına yönelik inceleme başlatıyor. İnceleme sonucunda araç satışlarında usulsüzlük tespit edilmesi halinde inceleme kapsamındaki bayi ve distribütörlere ceza kesecek. İşte tüm detaylar...

Elden para ödeyenler, aksesuara ek ücret verenler dikkat! Bakanlık, sıfır otomobile inceleme başlattı!

Pandemiden bu yana bir türlü hallolmayan sıfır otomobil sorunu için bir son dakika gelişmesi daha geldi. Son günlerde artan şikayetler nedeniyle Hazine ve Maliye Bakanlığı sıfır otomobil sorununa el koydu ve inceleme başlattı.

ABD’den 4 Türk bankasına inceleme! İşte detaylar!

ABD Hazine Bakanlığının, 4 Türk özel bankası için inceleme başlattığına dair bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar!

Borsa İstanbul'da kritik gelişme! İnceleme başlatıldı, patronlar zarar edecek! 

Borsa İstanbul'da olağan dışı hareketlerden sonra dün olağanüstü zirve toplanırken Bloomberg'e konuşan bir yetkili, inceleme başlatıldığına, piyasa bozucu hareketlerin olduğuna dikkat çekti. Yetkili ayrıca sistemik risk olmasa da bazı patronların zarara uğrayacağını da vurguladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

İbn Haldun'un evinin satışa çıkarıldığı haberleri üzerine inceleme başlatıldı!

Fas Kültür ve Gençlik Bakanı Mehdi bin Said, İslam düşünürü İbn Haldun'un evinin satışa çıkarıldığı ile ilgili haberler üzerine inceleme başlatılmasını talep etti.

Ahmet Aras'ın oteli için inceleme başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ailesine ait olan oteldeki kaçak yapılaşma iddiaları üzerine inceleme başlattı.

ATM'den kripto para alım satımı için inceleme başladı!

Türkiye'de ATM'ler üzerinden kripto para alım ve satım işlemi yapılabiliyor. Merkez Bankası, söz konusu işlemler için inceleme başlattı. 

İbrahim Çomaktekin inceleme Haberi

İbrahim Çomaktekin inceleme

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Hamamözü'nde yapımı süren hastane binasında incelemelerde bulundu. 


KAYMAKAM M. Necmeddin Özen, Belediye Başkanı Bahattin Destebaş ve İl Halk Sağlığı Müdürü Öner Nergiz ile birlikte inşaatı devam eden ilçe devlet hastanesi binasını dolaşıp firma yetkililerinden bilgiler alan Vali Çomaktekin yataklı olarak TOKİ tarafından yapılan ve yaklaşık maliyetinin 3.3 milyon TL olacağı belirtilen hastanenin tamamlandığında Hamamözü ve çevre köylere hizmet vereceğini söyledi. Hamamözü Kaymakamlığı'nı da ziyaret eden Çomaktekin, yeni atanan Kaymakam Özen'e de görevinde başarılar dileyerek Hamamözü'deki kamu hizmetlerinin bundan sonraki süreçte de aynı özveriyle devam edeceğine inandığını belirtti.


Gazete...