27 / 04 / 2024

Borsa İstanbul'da kritik gelişme! İnceleme başlatıldı, patronlar zarar edecek! 

Borsa İstanbul'da kritik gelişme! İnceleme başlatıldı, patronlar zarar edecek! 

Borsa İstanbul'da olağan dışı hareketlerden sonra dün olağanüstü zirve toplanırken Bloomberg'e konuşan bir yetkili, inceleme başlatıldığına, piyasa bozucu hareketlerin olduğuna dikkat çekti. Yetkili ayrıca sistemik risk olmasa da bazı patronların zarara uğrayacağını da vurguladı. İşte ayrıntılar...



Borsa İstanbul’da son iki ayda yaşanan olağan dışı artış sonrasında son bir haftada yaşanan sert düşüş paniğe neden olurken ve manipülasyon iddialarını gündeme getirirken, bu süreci izlemekle yetindikleri yönünde eleştirilen düzenleyici kurumlardan bir hamle geldi. 

Borsa İstanbul da kritik gelişme! İnceleme başlatıldı, patronlar zarar edecek!  

Konuya yakın bir yetkilinin Bloomberg'e bugün telefonla aktardığı bilgilere göre; dün akşam regülatörler ve aracı kurumlar borsadaki son hareketleri görüşmek amacıyla olağanüstü olarak toplandı. 

İşte Borsa İstanbul ile ilgili son dakika gelişmeleri...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön