02 / 05 / 2024

ibrahim ekinci

ibrahim ekinci

Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı Mustafa Güçlü ile Dünya Gazetesi yazarı İbrahim Ekinci çimento sektörü ile ilgili konuştu...

Onur Ekinci Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Ekinci Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de kuruldu.

Ekinci İnşaat'tan Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen projesi!

Ekinci İnşaat, su kıtlığına karşı da projelerinde farkındalık oluşturuyor. Firma, Akdeniz'de, Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen sitesini inşa etti.

Ekinci İnşaat’tan Mersin'e kendi enerjisini üretecek proje!

Ekinci İnşaat’ın, kendi enerjisini üretecek konut projesinin temeli Mersin'de atıldı. 27 dönüm alana kurulacak iki bloktan oluşacacak Ekinci Solaris'in yüzde 91'i yeşil alan olacak.

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Nesim Ekinci: Konut almak için en uygun zaman!

MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1’in altına düşmesinin sektöre can suyu olduğunu söyledi.

Azmi Ekinci kimdir?

26. Dönem Milletvekili Azmi Ekinci'nin 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Esenyurt İlçe Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Azmi Ekinci kimdir?

Ekinci Plastik Oto Parçaları Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci Plastik Oto Parçaları Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Züheyr Coşkun tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ekinci Mekanik İnşaat Tesisat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci Mekanik İnşaat Tesisat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Ekinci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ekinci Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Ekinci ve Ozan Ekinci ortaklığında kuruldu.

Nesim Ekinci: Mersin'de yatırımların önü açılmalı!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci, Küresel rekabet içerisinde bir cazibe merkezine dönüşebilmek için çalışma başlattığını dile getirdi.

İST Ekinci Yapı ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İST Ekinci Yapı ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Ekinci imzasıyla kuruldu.

Özgür ve Esin Ekinci çifti saman balyasından ev yaptı!

Görsel bir eser bırakmak için saman balyası ile ev yapma projesini hayata geçiren Özgür ve Esin Ekinci çifti, 15 yıldır düşledikleri projenin hayata geçmesinin mutluluğunu gelen ziyaretçi akını ile yaşıyor.

Antakya Ekinci'ye yeni yollar yapılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci hizmet denetimleri programına Ekinci Mahallesi Zeytin Caddesi'nde devam etti.

ibrahim ekinci Haberi

ibrahim ekinci

Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Baş­kanı Mustafa Güçlü'yü, ikinci çeyrek GSYH ra­kamları açıklandıktan sonra aramıştım. İnşaat, 2010'da yüzde 18.3,201 l'de yüzde 11.3 bü­yümüştü. Türkiye ekonomisinde çarkları çe­viren bu önemli sektörden, 2012 ile birlikte sıkıntı sinyalleri gelmeye başlamıştı. 2012 birinci çeyrek büyümesi, yüzde 2.7, ikinci çeyrek çok daha düşük; yüzde 0.4'tü! Acaba bu hız kaybı, demir çelik, çimento gibi sektörleri sıkıntıya sokabilir miydi? Mustafa Güçlü, sı­kıntının 'konjonktürel' olduğu görüşünde. ’Yoksa Türkiye'de inşaat sektörünün önü açık. Şimdi kentsel dönüşüm başlıyor. Sektör bunu görüyor. Geçici sıkıntılara değil geleceğe bakıyor. Şu sıralar kapasiteyi yüzde 50 artı­racak büyük projeler var" dedi. Bir de hesap yaptı: "Doğru hesap klinkerdir. 65 milyon ton kapasite var. Bu rakam 2015'e doğru 90'a çıkacak, yüzde 50'ye yakın artış olacak."

Doğrusu sektörde...