12 / 05 / 2024

İbrahim Erdemoğlu kimdir

İbrahim Erdemoğlu kimdir

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Adana- Dörtyol'da kurulacak 3.7 milyar dolarlık tesisin açılışına Cumhurbaşkanını davet etti. Erdemoğlu, yeni yatırımların sırada olduğunu belirtti.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Erdemoğlu Holding 800 işçisini ev sahibi yaptı!

Cumhurbaşkanını 3.7 milyar dolarlık tesisin açılışına davet eden İbrahim Erdemoğlu, yeni yatırımların sırada olduğunu söyledi. 1.5 milyar dolarlık ithalatı bitirmeyi hedefleyen işadamı, “Şartlar elverirse bunun kadar büyük yatırımlara hazırız” şeklinde açıklamalar yaptı.

Erdemoğlu Holding çalışanlarını ev sahibi yapıyor!

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Adana- Dörtyol'da kurulacak 3.7 milyar dolarlık tesisin açılışına Cumhurbaşkanını davet etti. Erdemoğlu, yeni yatırımların sırada olduğunu belirtti.

Erdemoğlu Holding'ten 400 milyon dolarlık fabrika yatırımı!

SASA’yı Sabancı’dan satın alan Erdemoğlu Holding, fabrikaya 400 milyon dolarlık yatırıma başladı. Şirketin patronu İbrahim Erdemoğlu “1 milyar dolarlık polyester ithalatını bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

İbrahim Erdemoğlu kimdir Haberi

İbrahim Erdemoğlu kimdir

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, hayata geçirecekleri projelerden ve yatırımlarda bahsetti. 1.5 milyar dolarlık ithalatı bitirmek istediklerini vurgulayan Erdemoğlu, yatırım tutarının 3.7 milyar dolar olduğunu ve Adana- Dörtyol'da kurulacak tesis için makinelerle ilgili görüşmelerin yapıldığını kaydetti. "Şartlar oluşursa önümüzdeki dönemde yeni tesisler yapabiliriz" diyen Erdemoğlu, yeni yatırımların sinyalini verdi.


3.7 milyar dolarlık yatırımın 3 bin ek istihdam sağlayacağını ifade eden İbrahim Erdemoğlu, hammaddeyi Türkiye'de üretecekleri için yeni fabrika yatırımlarının da kolaylaşacağını açıkladı. 


Erdemoğlu, "Her üretimi küresel çapta düşünüyoruz, şu anda makine halısında dünya lideriyiz. Hedefimiz polyesterde de Afrika, Ortadoğu, Avrupa ve Rusya'da Türkiye'yi lider yapmak. Bu yatırımla yıllık 1.5 milyar dolarlık polyester ithalatı da bitecek" diye konuştu.


Çalışanlarını ev sahibi yapan Erdemoğlu, şu açıklamalarda bulundu: 

"1983'e kadar kirada oturuyorduk. 1983'te ailece...