30 / 04 / 2024

İbrahim Eren deprem açıklaması

İbrahim Eren deprem açıklaması

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren yaptığı açıklamada "1999 yılından beri birileri televizyonda deprem anında ne yapacağımıza dair bilgiler verdi ancak risklerin azaltılması, kentsel dönüşüm ve diğer alanlarda genel bir kültür değişimine ihtiyaç var." diye konuştu.

İnşaat sektörü, deprem bölgesinin yaralarını sararak büyüyor!

TÜİK’in açıkladığı 2023 yılı ikinci çeyrek büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren deprem bölgesinde başlayan yaraları sarma ve yeniden inşa sürecinin inşaat sektörüne  büyüme olarak yansıdığını söyledi.

Yılmaz Eren'den çarpık yapılaşma uyarısı!

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Edirne İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yılmaz Eren, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu ve deprem gerçeği ile yaşamak zorunda olunduğunun akıllardan çıkarılmaması gerektiğini belirtti.

Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ekmekci, İbrahim Eren, Levent Karadoğan ve Selçuk Polat ortaklığında kuruldu.

İbrahim Eren: Deprem riskinin azaltılmasında genel bir kültür değişimine ihtiyaç var!

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren yaptığı açıklamada "1999 yılından beri birileri televizyonda deprem anında ne yapacağımıza dair bilgiler verdi ancak risklerin azaltılması, kentsel dönüşüm ve diğer alanlarda genel bir kültür değişimine ihtiyaç var." diye konuştu.

Ekonomide düzenlemeler içeren 'torba teklifi' TBMM komisyonunda!

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ekonomide düzenlemeler içeren "torba teklif"in 12 farklı kanun ve kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılması öngördüğünü anlattı.

İbrahim Türkmen'den deprem uyarısı!

İnönü Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Türkiye nüfusunun yüzde 66'sının birinci ve ikinci derecede yıkım etkisi olan deprem kuşakları üzerinde yaşadığını vurguladı.

Samatya Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Samatya Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Eren Temizişler tarafından kuruldu.

Pandora İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pandora İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Eren Temizişler tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim 'de Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi 'nde kuruldu.

Ali Haydar Bulut Derince projelerini açıkladı!

Derince Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken, katiplik görevlerini İbrahim Eren ve Abdullah Yalçınkaya yaptı. Toplam 10 maddenin görüşüldüğü toplantıda Bulut, ardı ardına projeler açıkladı.

Gemlik'in yüzde 85'i deprem riski altında!

AK Parti milletvekilleri İbrahim Yiğit, İsmet Su, Önder Matlı, Bedrettin Yıldırım ve MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Gemlik'in deprem riski ve yapılaşma ile alakalı incelemelerde bulundu.

Yusuf Bayrak: Deprem esnasında dolgu alanlarının denize batma olasılığı yüksek!

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Patnos Sultan Alparslan Doğa Bilimleri ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yusuf Bayrak, Türkiye’nin aktif bir tektonik deprem kuşağı üzerinde olduğunu söyledi...

İbrahim Eren Türk Telekom yönetim kuruluna atandı!

İçişleri Bakanı olduktan sonra bağımsız üye olarak bulunduğu Türk Telekom yönetim kurulundan ayrılan Efkan Ala’ nın yerine, TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren'in atandığı bildirildi...

Planlı Alanlar Yönetmeliği'nde değişme olmayacak!

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yönetmeliğe göre, bütün yapılarda mevzuatın gerektirdiği tedbirleri içeren deprem, ısı ve su yalıtımı, çevre ve enerji verimliliğiyle ilgili uygulamalarda değişiklik yapılmayacak..

İbrahim Eren deprem açıklaması Haberi

İbrahim Eren deprem açıklaması

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye Afet Risklerinin Azaltılması Platformu toplantısı kapsamında "Afet riskini anlamak" konulu panel gerçekleştirdi.

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu moderatörlüğünde, AFAD Başkanlığı Kongre Salonu'nda yapılan panele, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener ve AKUT Derneği Başkanı Recep Şalcı konuşmacı olarak katılım gösterdi.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, panelde gerçekleştirdiği konuşmada, dünyada kamu yayıncılığının önemli bir alan olduğunu, bir kamu yayıncısı olan TRT'nin de güvenilir bilgi almak ve bilgiye anında ulaşmak için etkisini arttırarak sürdürdüğünü söyledi.

Medya çeşitliliği içinde vatandaşların sağlıklı bilgiye ulaşmasının önem kazandığını söyleyen...