01 / 05 / 2024

İbrahim Eren Temizişler

İbrahim Eren Temizişler

Pandora İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Eren Temizişler tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim 'de Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi 'nde kuruldu.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Has Kardeşler Group İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Kardeşler Group İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Has ve Esen Has ortaklığında kuruldu.

Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ekmekci, İbrahim Eren, Levent Karadoğan ve Selçuk Polat ortaklığında kuruldu.

İbrahim Eren: Deprem riskinin azaltılmasında genel bir kültür değişimine ihtiyaç var!

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren yaptığı açıklamada "1999 yılından beri birileri televizyonda deprem anında ne yapacağımıza dair bilgiler verdi ancak risklerin azaltılması, kentsel dönüşüm ve diğer alanlarda genel bir kültür değişimine ihtiyaç var." diye konuştu.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Ekonomide düzenlemeler içeren 'torba teklifi' TBMM komisyonunda!

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ekonomide düzenlemeler içeren "torba teklif"in 12 farklı kanun ve kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılması öngördüğünü anlattı.

Hepsi grubundan Eren Bakıcı köye yerleşti!

Bir dönemin yıldızları Hepsi grubunun Eren'i Eren Bakıcı, İstanbul'dan kaçak ünlüler kervanına katıldı. Bursa'nın bir köyünde yaşayan şarkıcı, huzurlu yaşamına devam ettiğini söylüyor. 

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Ermişler Yapı İnşaat Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ermişler Yapı İnşaat Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ermiş tarafından kuruldu.

Yılmaz Kardeşler Mim.İnş.Restoras. Gıda Otomotiv Tarım Ve Hay.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Kardeşler Mim.İnş.Restoras. Gıda Otomotiv Tarım Ve Hay.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Halil İbrahim Yılmaz ve Barış Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Eren Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şaban Gelmez tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te kuruldu.

Elçi Kardeşler İnşaat Otomotiv Reklam Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Kardeşler İnşaat Otomotiv Reklam Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün İbrahim Elçi tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Gençay Kardeşler İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençay Kardeşler İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yunus Gençay, Abdulhamit Ertekin, Loğman Gençay ve İbrahim Gençay ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

İbrahim Eren Temizişler Haberi

İbrahim Eren Temizişler

Pandora İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Eren Temizişler tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu. 


Pandora İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...