29 / 04 / 2024

İbrahim Erkan kim

İbrahim Erkan kim

Yalıkonak Yapı Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erkan, yapmış oldukları projelere değinerek, inşaat sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erkan, Konya'da müstakil evlerin çoğalması gerektiğini belirtti.

Monde Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Monde Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erkan Dokuyucu tarafından kuruldu. 

Ekşiler 3f İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşiler 3f İnşaat Anonim Şirketi Halil İbrahim Erkan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İbrahim Erkan: Konya'da müstakil evler çoğalmalı!

Yalıkonak Yapı Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erkan, yapmış oldukları projelere değinerek, inşaat sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erkan, Konya'da müstakil evlerin çoğalması gerektiğini belirtti.

İbrahim Hakkı Erkan kimdir?

İbrahim Hakkı Erkan, İMO Konya Şube Başkanı oldu. Peki, İbrahim Hakkı Erkan kimdir? İbrahim Hakkı Erkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İbrahim Hakkı Erkan..

Erkan Kandemir kimdir?

1 Ekim 2014 tarihinde yayımlanan atama kararı ile Yeni Sağlık Bakanı yardımcısı olan İnşaat Mühendisi Erkan Kandemir kimdir? Erkan Kandemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erkan Kandemir'in biyografisi...

İnşaat mühendisi Erkan Kandemir, Sağlık Bakanı yardımcısı oldu!

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı görevine Agah Kafkas'ın yerine inşaat mühendisi Erkan Kandemir atandı. Erkan Kandemir'in atanma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki Erkan Kandemir kimdir?

İnşaat mühendisi Erkan Kandemir Sağlık Bakan Yardımcısı olacak!

Sağlık Bakanlığı' nda Agah Kafkas' ın görevden alınmasının ardından boşalan Sağlık Bakan Yardımcısı görevine inşaat mühendisi Erkan Kandemir'in atanacağı öğrenildi. Kandemir, Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu...

Güzin Erkan kimdir?

Mimar Güzin Erkan kimdir? Mimar Güzin Erkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Güzin Erkan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Güzin Erkan...

Erkan Güral: Kütahya’da deniz olsaydı turizm yatırımlarımızı oraya yapardık!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Kurumsallaşma yazlıktan şirket yönetmek değildir. Aile bireyleri de işin içinde olmalıdır. Operasyonlara karışmamalılar ama yapılanları takip etmeleri gerekir.” dedi.

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

İbrahim Erkan kim Haberi

İbrahim Erkan kim

Yalıkonak Yapı Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erkan, yapmış oldukları projeleri anlatarak sektöre ilişkin paylaşımlarda bulundu. 


Ülkemizde çok fazla konut talebi var. Bu talebi nasıl durdurabiliriz ya da neler yapılabilir? 


İnsanlar taşınıyor bir yerde sabit durmuyorlar. 70'li yıllarda köylerde yaşayanlar, şehirlerde yaşayanlardan daha fazlaydı Şuan ise tam tersi bir durum mevcut. Köyler, küçük ilçeler boşalıyor. Herkes büyük şehirlere akın ediyor. Hükümetin bu konuda bir tedbir alması lazım. Kimseyi zorla bir yerde bağlayamazsınız ama insanlara kendi yaşadıkları yerde belli imkânlar sunarsanız büyük şehirlerdeki beklentilerini karşılayabilirsiniz. Bu sayede göç olgusunu durdurur ve şehir yapılarını daha düzgün bir şekilde dizayn edebilirsiniz. Bugün Avrupa'da ismi bilinen birçok şehre bakıldığında milyon nüfusu olmadığı görülüyor. Ancak dünyanın her yerinde tanınmış, bilinmiş şehirler olmuşlar....