06 / 05 / 2024

İbrahim Ethem Özbay cenaze töreni ne zaman

İbrahim Ethem Özbay cenaze töreni ne zaman

Göçay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Göçen'in dayısı İbrahim Ethem Özbay hayatını kaybetti. İbrahim Ethem Özbay'ın cenazesi dün Aydın Bozdoğan Camii'nden kaldırıldı.

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Gezer tarafından kuruldu.

Sinova Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinova Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Çakır ve Mustafa Kartal ortaklığında kuruldu.

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Alper tarafından kuruldu.

Gedar İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gedar İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Burak Sezegen ve İbrahim Ethem Çakır ortaklığında kuruldu.

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İbrahim Ethem Narin ve Uğur Kadir ortaklığında kuruldu.

Özbay Grup Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbay Grup Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Özbay tarafından kuruldu.

Özbay Grup Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbay Grup Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Özbay tarafından kuruldu.

Mvi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Çek ve M.Mustafa Pehlivan ortaklığında kuruldu.

Antalya'ya 1048 yataklı şehir hastanesi geliyor!

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, yeni yılda kente 1048 yataklı şehir hastanesinin kazandırılacağını açıkladı.

Formek İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formek İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Koç tarafından kuruldu.

Ethem Pertev Yalısı’nın akıbeti ne olacak?

Etel ve Robert Baler'in boşanma kararı sonrası çiftin yaşadığı Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nı nasıl paylaşacakları herkes tarafından merak edildi. Yalının Baler çiftinde değil, Nina Lydia Joukowsky’ye ait olduğu öğrenildi...

Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı!

Etel ile Robert Baler’in sahibi olduğu Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı. Tarihi yalının fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

İbrahim Ethem Özbay cenaze töreni ne zaman Haberi

İbrahim Ethem Özbay cenaze töreni ne zaman
Göçay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Göçen'in dayısı  ve Göçay İnşaat'ın kurucularından İbrahim Ethem Özbay vefat etti. İbrahim Ethem Özbay'ın cenazesi dün Aydın Bozdoğan Camii'nde kılınan ikindi namazını takiben kaldırıldı. Göçay İnşaat A.Ş taziye ilanı...