05 / 05 / 2024

İbrahim Ethem Ülker

İbrahim Ethem Ülker

Ütopya 4T İç Mimarlık Tasarım Teknoloji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ethem Ülker tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu.

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Gezer tarafından kuruldu.

Sinova Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinova Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Çakır ve Mustafa Kartal ortaklığında kuruldu.

ŞOK'ta bayram heyecanı; Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye düştü

Şok market Kurban Bayramı özel kataloğu yayımlandı. Şok'ta 21 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak indirimde Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye satılacak. İşte detaylar...

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Omega 3 yumurta 26 TL'ye, Ülker bebe bisküvisi 51 TL'ye, Ace çamaşır suyu 44 TL'ye düştü! A101 yeni ay kataloğu

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda Omega 3 yumurta 26 TL'ye, Ülker bebe bisküvisi 51 TL'ye, Ace çamaşır suyu 44 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler fiyat listesi...

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Alper tarafından kuruldu.

Ali Ülker Kimdir?

Ali Ülker kimdir? Ali Ülker’in mesleği nedir? Ali Ülker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Türkiye’nin en zengin ismi değişti! Murat Ülker yıllardır süren birinciliğini o isme kaptırdı!

Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Forbes’ın yayımladığı Milyarderler Listesi'nde bu yıl Türkiye'den de 26 isim yer alırken, en zengin isim ise Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu oldu.

Borsa İstanbul’dan Coca Cola, Ülker ve Türkiye Sigorta kararı

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Gedar İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gedar İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Burak Sezegen ve İbrahim Ethem Çakır ortaklığında kuruldu.

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İbrahim Ethem Narin ve Uğur Kadir ortaklığında kuruldu.

İbrahim Ethem Ülker Haberi

İbrahim Ethem Ülker

Ütopya 4T İç Mimarlık Tasarım Teknoloji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ethem Ülker tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 


Ütopya 4T İç Mimarlık Tasarım Teknoloji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Tasarım 1) Şirket her türlü mimari plan proje çizimi ve taahhüdünü yapmak.Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü imar, iskan ruhsat işlemleri yapmak.Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak.Açılan mimari ve tasarım yarışmalarına katılmak.İç dekorasyon alanları tasarlamak Tasarımla ilgili resmi ve özel kurumlara teklifler vermek. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel,okul,hastane,iş merkezi,plaza ,konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarını yapmak,projelendirmek, projeyi yönetmek. 2) Grafik işleri ile uğraşmak,grafik tasarımı...