29 / 04 / 2024

İbrahim Evdüzen izmir konut satışları

İbrahim Evdüzen izmir konut satışları

TÜİK tarafından açıklanan 3. çeyrek konut satış istatistiklerine göre, İstanbul ve Ankara'nın ardından yüzde 6,1 ile İzmir, 17 bin 940 konut satışıyla üçüncü sırada yer alıyor...

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Şişli'de 6 milyon 457 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Özen tarafından kuruldu.

Reform Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Şişli'de 1 milyon 138 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Özen tarafından kuruldu.

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

Yeşil Yol, yaylalardaki yapılaşmaya düzen getirecek!

DOKAP Başkanı Ekrem Yüce “Yeşil Yol” projesinin doğaya saygılı ve entegreli bir yol ağı olduğunu belirtti. Yüce; Yaylalardaki yapılaşmaya bir düzen getirileceğini ve kentsel dönüşüm gibi kırsal dönüşümün de sağlanacağını söyledi.

Özen Kuzu: Mütekabiliyet’e yenileme lazım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ‘Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’ çalıştayına yönelik görüşlerini paylaştı;

İşte Aleksander Remizov'un tasarladığı yüzen otel!

Rus mimar Aleksander Remizov, 3-4 ay içinde inşaatı tamamlanabilecek bir otel tasarladı. Tasarladığı yüzen otelin yarısı denizin üzerinde, yarısı ise denizin altında kalıyor.

İbrahim Tatlıses İzmir'e yerleşecek!

İbrahim Tatlıses'in, Bodrum'daki otelini neden sattığı ortaya çıktı. İbo, doktor tavsiyesi üzerine İstanbul'u terk ediyor. İmparator, doktorlarının tavsiyesi üzerine İstanbul'a göre çok daha temiz bir havası olan İzmir'e yerleşme kararı aldı.

İbrahim Tatlıses İzmir'den otel alacak!

İbrahim Tatlıses'in, Bodrum'daki otelini neden sattığı ortaya çıktı. İbo, doktor tavsiyesi üzerine İzmir'e yerleşecek. Burada bir otel almak için görüşen İmparator, bir katına da kendi yerleşecek.

Hüseyin Şahin Tüzen kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Hüseyin Şahin Tüzen kimdir? Hüseyin Şahin Tüzen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Şahin Tüzen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hüseyin Şahin Tüzen..

Süzen Hafriyat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzen Hafriyat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Süzen tarafından 30 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Tuzla, İçmeler Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Hasköy'e Avrupa standartlarında arıtma tesisi!

İzmir -Küçük Menderes Havzası'nı kirlilikten kurtarmak için izmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı arıtma seferberliği sürüyor. Tesiste yaklaşık 10 bin kişinin atık suyu arıtılacak. İşte projenin ayrıntıları...

2004 yılında İstanbul Zen Sitesi satışa sunulmuş!

2004 yılında Yapı Kredi ve Koray işbirliği ile Kemerburgaz'da Göktürk mevkinde inşa edilecek İstanbul Zen Sitesi satışa sunulmuş. Sitede yer alan konutlar bin dolardan başlayan taksitlerle satılıyormuş.

22.Eres Konferansı'nda İzmir anlatıldı!

ERES 22. Uluslararası Konferansı'na IZKA İnşaat firması adına katılan Merve Kaya İzmir'le ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun konusunun, izmir'de merkez dönüşümü ve gayrimenkul geliştirme konusundaki fırsatlar' olduğu öğrenildi.

İbrahim Evdüzen izmir konut satışları Haberi

İbrahim Evdüzen izmir konut satışları

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan 3. çeyrek konut satış istatistiklerine göre, İstanbul ve Ankara'nın ardından yüzde 6,1 ile İzmir, 17 bin 940 konut satışıyla üçüncü sırada yer alıyor Türk hane halkının, konut alımında ekonomik verileri dikkate aldığı, dönemler bazında bütçelerini zorlamadan hareket ettiği belirtildi. 


Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan 3. çeyrek konut satış istatistiklerine göre, Türkiye'de temmuz - eylül ayları arasında 293 bin 318 konut el değiştirdi. İstanbul, 54 bin 34 konut satışı olan yüzde 18,4 oranıyla en yüksek paya sahip oldu. Ankara 34 bin 269 konut el değiştirmesini içeren yüzde 11,7 oran ile ikinci oldu. Yüzde 6,1 ile İzmir, 17 bin 940 konut satışıyla üçüncü sırada yer aldı. Aynı çeyrekte, en az satış 24 konut ile Hakkari'de gerçekleşti. 


Konut el...