30 / 04 / 2024

İbrahim Evdüzen

İbrahim Evdüzen

TÜİK tarafından açıklanan 3. çeyrek konut satış istatistiklerine göre, İstanbul ve Ankara'nın ardından yüzde 6,1 ile İzmir, 17 bin 940 konut satışıyla üçüncü sırada yer alıyor...

Araplar gayrimenkul alımında İstanbul'dan sonra İzmir'e yöneldi!

Yılın ilk yarısında gayrimenkule yapılan yatırımlar yıllık bazda yüzde 4.8 artıp 1.3 milyar dolara çıktı. Ortadoğulular İstanbul’dan sonra en çok İzmir’den ev aldı...

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Şişli'de 6 milyon 457 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Özen tarafından kuruldu.

Reform Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Şişli'de 1 milyon 138 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Özen tarafından kuruldu.

Yüzen daireler 200 bin dolara satılıyor!

Ürettiği mini yatlarla gündeme gelen İtalyan şirket Jet Capsule, şimdi de yüzen daireler için harekete geçti.

Dubai'deki yüzen evler 12 milyon TL'ye satılıyor!

Dubai dünyanın ilk yüzen evini suya indirdi. Satışa çıkan 60 villadan 40 tanesi şimdiden satıldı. Villalar 12 milyon TL'den alıcı bulunuyor.

İşte kimsenin bilmediği sıra dışı yüzen evler!

Bataklık Arapları ve kamıştan yapılmış yüzen evler tekniği yok olmanın eşiğinde. Peki, bu kadar harika yapılar nasıl yok olmanın eşiğine geldi? İşte kimsenin bilmediği, ilgi çekici yüzen evler...

Özen Kuzu'dan 16 Nisan referandum değerlendirmesi!

Dün gerçekleşen referandumda çıkan ‘Evet’ sonucuyla ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu görüşlerini paylaştı..

Fırat Nehri'ne yüzen otel projesi!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bir girişimci tarafından ''Yüzen otel'' projesi inşa edilmek isteniyor. Fırat Nehri için proje hazırlandı.

Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine yeni turizm planları hazırlanıyor. Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor.

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muharrem Özen ve Baki Özen ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Japonya'da suda yüzen otel odaları inşa edilecek!

Japonya'da bir eğlence parkı suda yüzen ve misafirleri her sabah farklı bir noktada uyandıracak kapsül otel odaları projesi başlatıyor.

Kerem Alkin: TL cinsinden borçlanmaya özen gösterin!

Ekonomist Prof. Dr. Kerem Alkin yaptığı açıklamada dolar üzerinden borçlanmanın gelecek dönemde pahalı olacağını belirterek, "TL cinsinden borçlanmaya özen gösterin. Dolar cinsinden borçlanmayın." dedi.

Özen Kuzu: 2017’ye gayrimenkul sektörü olarak hızlı bir giriş yaptık!

Türkiye'de daire satışları 2017 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12,8 oranında artış gösterdi.Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, TÜİK’in açıkladığı verileri yorumladı.

Zen Global İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Global İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye ile bugün Salih Özen imzasıyla kuruldu.

İbrahim Evdüzen Haberi

İbrahim Evdüzen

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan 3. çeyrek konut satış istatistiklerine göre, İstanbul ve Ankara'nın ardından yüzde 6,1 ile İzmir, 17 bin 940 konut satışıyla üçüncü sırada yer alıyor Türk hane halkının, konut alımında ekonomik verileri dikkate aldığı, dönemler bazında bütçelerini zorlamadan hareket ettiği belirtildi. 


Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan 3. çeyrek konut satış istatistiklerine göre, Türkiye'de temmuz - eylül ayları arasında 293 bin 318 konut el değiştirdi. İstanbul, 54 bin 34 konut satışı olan yüzde 18,4 oranıyla en yüksek paya sahip oldu. Ankara 34 bin 269 konut el değiştirmesini içeren yüzde 11,7 oran ile ikinci oldu. Yüzde 6,1 ile İzmir, 17 bin 940 konut satışıyla üçüncü sırada yer aldı. Aynı çeyrekte, en az satış 24 konut ile Hakkari'de gerçekleşti. 


Konut el...