06 / 05 / 2024

İbrahim Hafızmustafa

İbrahim Hafızmustafa

Summit Organizasyon Tanıtım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, 25 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, İbrahim Hafızmustafa, Giray Kargı ve Sima Chafouz Moustafa ortaklığıyla kuruldu...

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Kumtel Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Kumtel, son dönemlerin en moda küçük ev aletlerinden airfyer (yağsız fritöz) konusunda sevindirecek bir adım attı. Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer’ı üreterek görücüye çıkaran Kumtel, ürünü farklı online alışveriş siteleri üzerinden oldukça uygun fiyatla satışa çıkardı.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerif Gecü tarafından kuruldu.

Xiaomi Redmi Note 11 6 GB ve 128 GB hafızalı cep telefonunun fiyatı bir anda düşünce herkes akın etti!

Xiaomi Redmi Note 11 6 GB ve 128 GB hafızalı cep telefonunun fiyatı bir anda düşünce herkes akın etti! İşte 26 Ocak 2023 Xiaomi Redmi Note 11 fiyatı…

Akıllı telefonun hafızası nasıl temizlenir? İşte ipuçları…

Telefonda yavaşlama ve donma sorunlarına yol açan hafıza doluluğu sorunu en fazla iphone telefonlarda yaşanıyor. Peki telefonunuzun hafızasını nasıl temizlersiniz? İşte püf noktaları…

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. açıldı!

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. bugün Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Önder Sönmez ve Nurettin Sönmez ortaklığında açıldı.

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Taş tarafından kuruldu.

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Topal ve Aykut Gümüş ortaklığında kuruldu.

Hafız Mustafa Dubai'de mağaza açtı!

1864 yılından beri Türk-Osmanlı tatlarını İstanbullularla buluşturan Türkiye’nin ilk şekerleme markaları arasında yer alan Hafız Mustafa, 5 milyon dolarlık yatırımla Dubai’de mağaza açtı.

Hafız Mustafa Dubai'de şube açacak!

Hafız Mustafa’nın Yönetim Kurulu Üyesi Eren Ongurlar ilk hedef olarak Dubai'de bir şube açacaklarını ve Çikolat Cemil isimli ikinci markalarını piyasaya süreceklerini açıkladı.

Hafıza 15 Temmuz Müzesi açıldı!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu Yakası girişinde, 15 Temmuz Şehitler Makamı'nın hemen altında bin 500 metrekarelik alana inşa edilen "Hafıza 15 Temmuz Müzesi" vatandaşların hizmetine açıldı. 

Hafıza 15 Temmuz: Unutma Müzesi 15 Temmuz'da açılacak!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün Anadolu tarafında yapıldığı ‘Hafıza 15 Temmuz: Unutma Müzesi’ hain darbe girişiminin yıl dönümünde ziyaretçilere açılacak.

İbrahim Hafızmustafa Haberi

İbrahim Hafızmustafa

200 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler veturlar düzenlemek, turizm faaliyetlerinde bulunmak, yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, 4. Levent Emniyetevleri Mahallesi Yeniçeri Sokak Gökyapı İş Merkezi NO:42/6 adresinde faaliyete geçirildi. 25 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  İbrahim Hafızmustafa, Giray Kargı ve Sima Chafouz Moustafa ortaklığıyla...