28 / 04 / 2024

Kumtel Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Kumtel Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Kumtel, son dönemlerin en moda küçük ev aletlerinden airfyer (yağsız fritöz) konusunda sevindirecek bir adım attı. Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer’ı üreterek görücüye çıkaran Kumtel, ürünü farklı online alışveriş siteleri üzerinden oldukça uygun fiyatla satışa çıkardı.



Yemekler hazırlanırken birçok farklı pişirme teknikleri ve buna bağlı olarak da çeşitli mutfak aletleri kullanılıyor. Vakitten tasarruf sağlayan mutfak aletleri ayrıca, yemeklerin lezzetli pişmesine olanak tanıyor. Bir yandan lezzet ve bir yandan da zaman tasarrufu açısından en etkili mutfak aletlerinden biri olan yağsız fritözler kızartma işlemini kolay bir şekilde yapıyor. Yüksek ısıda derin kızartma gerçekleştiren yağsız fritözlerde sebze, et, deniz ürünleri ve hamur işleri gibi pek çok yiyecek kızartılabilir. Yağsız fritöz ile kızartılan yemekler yağda kızartılan yemeklere göre daha sağlıklı bir seçenek sunuyor.

 Kumtel Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

KUMTEL DİGİTAL FAT AİRFRYER HAF-02 AİRFRYER ÖZELLİKLERİ

Kumtel digital fat fryer haf-02 özellikleri ile işlevsellik sağlarken dizaynıyla mutfaklara şık bir dokunuş katıyor. 4 lt sepet kapasitesine sahip olan bu ürün, 60 dakikalık zamanlayıcı ile keyifli bir kullanım vadediyor. Paslanmaz çelik parçalarıyla Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer, dayanıklılık gösteriyor ve uzun süre boyunca sorunsuz kullanılabiliyor. Otomatik kapanma özelliği ve 200 C’ye kadar ayarlanabilir sıcaklığı bulunan üründe istenilen et ya da sebze pişirilebilir. Dijital ekranı ile pratik bir kullanım sağlayan airfryer, hem lezzetli yemekler pişirmeyi mümkün kılıyor hem de vakitten tasarruf sağlıyor.

KUMTEL DİGİTAL FAT AİRFRYER HAF-02 AİRFRYER TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Zamanlayıcı: Var

  • Türü: Yağsız (Airfryer)

  • Hazne Sayısı: Tek

  • Güç (W): 1500

  • Kontrol Paneli: Dokunmatik

 Kumtel Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

KUMTEL DİGİTAL FAT AİRFRYER HAF-02 AİRFRYER FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: https://www.kumtel.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 28 Eylül 2023 tarihinde saat 03.50'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.30 Türk Lirası, Euro 28.74 Türk Lirası, altının gramı ise 1648 Türk Lirası değerindedir.

Sinbo Scm-2963 filtre kahve makinesi cazip fiyatla satışa çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi kaç TL? Teknik özellikleri neler?


Geri Dön