04 / 05 / 2024

Hafız Mustafa Dubai'de şube açacak!

Hafız Mustafa Dubai'de şube açacak!

Hafız Mustafa’nın Yönetim Kurulu Üyesi Eren Ongurlar ilk hedef olarak Dubai'de bir şube açacaklarını ve Çikolat Cemil isimli ikinci markalarını piyasaya süreceklerini açıkladı.



Hafız Mustafa markasının yolculuğu, Çankırı’nın Orta beldesinden İstanbul’a sarraflık yapmaya gelen İsmail Hakkızade ile başlamış. 1864’te Eminönü Bahçekapı’da başlayan yolculuk, İsmail Hakkızade’nin oğlu Hafız Mustafa ile devam etmiş. Para Dergisi'nden Eren Ongurlar'ın haberine göre; marka, bugün ikiz kardeşler Eren ve Emre Ongurlar’ın yönetiminde hızla büyüyor. 155 yıllık bir geçmişe sahip olan markanın şimdilik 11 şubesi var. Yurtdışındaki ilk şubesini eylül ayında Dubai’de açmaya hazırlanan firmanın sıradaki hedefi, Londra ve Şanghay. Hafız Mustafa Yönetim Kurulu Üyesi Eren Ongurlar ile sektöre giriş hikayelerini, hedeflerini, yeni şube ve fabrika yatırımlarını konuştuk...

Taksim CVK Hotel'deki yer özel bir şube mi?

Taksim Meydanı’ndaki şubemiz müşteri yoğunluğunu kaldırmıyordu. Yeni şubeyi ona yardımcı olsun diye açtık. Bir şubeyi 24 saat açık tutarız dedik, şimdi ikisi de 24 saat açık. 

Dubai şubeniz ne zaman açılacak?

Eylül ayında açmayı planlıyoruz. Dubai Mail isimdeki alışveriş merkezinde önemli bir lokasyonda yer alacak. Ayrıca bir üretim tesisi de açacağız. Onu da ağustos sonunda faaliyete alacağız. Lokum ve çikolata-draje grubunu buradan göndereceğiz. Ama muhallebi, pasta, baklava, kadayıf ve künefeyi orada yapacağız. Zor bir operasyon. Fakat başarılı olacağımıza inanıyoruz. Yurtdışında büyümeyi sindirerek gerçekleştireceğiz. Çok ciddi teklifler geliyor. Büyük gruplarla görüşüyoruz. Yurtdışındançok kuvvetli bir partner olursa hayır demeyiz.
 


Geri Dön