11 / 05 / 2024

Hafız Mustafa Dubai

Hafız Mustafa Dubai

1864 yılından beri Türk-Osmanlı tatlarını İstanbullularla buluşturan Türkiye’nin ilk şekerleme markaları arasında yer alan Hafız Mustafa, 5 milyon dolarlık yatırımla Dubai’de mağaza açtı.

Hafız Mustafa Dubai'de şube açacak!

Hafız Mustafa’nın Yönetim Kurulu Üyesi Eren Ongurlar ilk hedef olarak Dubai'de bir şube açacaklarını ve Çikolat Cemil isimli ikinci markalarını piyasaya süreceklerini açıkladı.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Daha yeşil binaya ihtiyacımız var!

Dünya Habitat günü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak "Daha çok yeşil binaya ihtiyacımız var" dedi.

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Mustafa Varank: Türkiye'nin güvenli liman olduğunu tüm dünyaya bir kez daha kanıtlayacağız!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sonuç odaklı ekonomi politikalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyleyerek, "Türkiye'nin güvenli liman olduğunu tüm dünyaya bir kez daha kanıtlayacağız" dedi.

Mustafa Öz Spor Zemin Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Öz Spor Zemin Sistemleri Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öz tarafından kuruldu.

Mustafa Şentop: Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar çalışması değil!

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

Mustafa Balcı: Depremde temel sorun yapı stokunun depreme dayanıksız olmasıdır!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, Deprem master planının yerel yönetimler tarafından uygulanması gerektiğini belirtti ve "Depremde en temel sorunun fay hatlarından değil, yapı stokunun depreme dayanıksız olmasından kaynaklanıyor" dedi...

İzmit Kızılay İş Merkezi'nde yıkım başladı!

İzmit Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi Hafız Şerif Sokak'ta bulunan Kızılay İş Merkezi'nde yıkım çalışmalarına başlandı.

Mustafa Cengiz: Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada, "Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük" dedi.

Evco İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Evco İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fıras Yahia M. Al-Khazrajı ve Hafız Salih  tarafından kuruldu.

Hafız Mustafa Dubai'de mağaza açtı!

1864 yılından beri Türk-Osmanlı tatlarını İstanbullularla buluşturan Türkiye’nin ilk şekerleme markaları arasında yer alan Hafız Mustafa, 5 milyon dolarlık yatırımla Dubai’de mağaza açtı.

İzmit'teki o otopark devredildi!

İzmit Belediyesi Encümeni toplandı. Encümene İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler öncülük etti. Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak 1044 Ada 111 nolu parseldeki otopark encümen onayıyla devredildi…

Hafız Mustafa Dubai Haberi

Hafız Mustafa Dubai

Eminönü-Bahçekapı’da başlayan yolculuğuna mega kent İstanbul’da 11 şube ve Dubai Mall’daki yeni mağazasını ekleyen Hafız Mustafa, 155 senedir değişmeyen lezzeti ve hizmet kalitesini 5 milyon dolarlık dev yatırımla Dubai’ye taşıdı.  500 metrekarelik mağazasında 200’ü aşkın ürün çeşidi ile hizmete açılan Hafız Mustafa, Dubai’de açtığı 2 bin metrekarelik üretim tesisi ile de 120’yi aşkın ürünü de yerinde üretmiş olacak.  Lokum, çikolata ve draje çeşitleri ise İstanbul’da üretilerek Dubai’ye getirilecek. İstanbul’a ayak basan neredeyse bütün turistlerin uğrak yeri olan Hafız Mustafa’nın Dubai Mall’daki mağazasında geleneksel tüm lezzetleri bulabilirsiniz.

Hafız Mustafa, Dubai’de şimdiden müdavimlerini oluşturmaya başladı

Dubai’de şimdiden müdavimlerini oluşturmaya başlayan mağaza ile ilgili konuşan Hafız Mustafa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Avni Ongurlar: “İstanbul’daki mağazalarımızın müşteri profilinin yüzde 90’ını turist misafirler oluşturuyor. İstanbul’daki mağazalarımıza her gelen turist kilolarca tatlı...