21 / 05 / 2024

İbrahim Halil Çomaktekin

İbrahim Halil Çomaktekin

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, il genelinde toplam 15 eğitim yatırımından 8’inin inşasının sürdüğünü, 7’sinin de 2017 yılı sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını açıkladı.

Kur Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kur Group Yapı Anonim Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kuran ve Ahmet Kuran ortaklığında kuruldu.

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

Promis İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Limited Şirketi kuruldu!

Promis İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Çiçek tarafından kuruldu.

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Asim Atmaca ve İbrahim Halil Karaburç ortaklığında kuruldu.

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Korucu tarafından kuruldu.

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yazıcı tarafından kuruldu.

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Sarıboğa tarafından kuruldu.

Emichem Kimyasal Ürünler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emichem Kimyasal Ürünler Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Yılmaz, İbrahim Halil Arhan ve Mert Meçik ortaklığında kuruldu.

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi İbrahim Halil İstemez, Özlem Bilici ve Serkan Kocaaslan ortaklığında kuruldu.

Neptaş İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neptaş İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da İbrahim Halil Acar tarafından kuruldu.

İ2i İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İ2i İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de İbrahim Halil Tunç ve İhsan Çağlar ortaklığında kuruldu.

Damga Desing İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Damga Desing İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de İbrahim Halil Ay tarafından kuruldu.

İbrahim Halil Çomaktekin Haberi

İbrahim Halil Çomaktekin

Toplam 98 milyon 960 bin lira değerindeki bu projelerden 5’inin il merkezinde olduğunu belirten Vali Çomaktekin, “Yalnızca il merkezine değil ilçelerimize de hizmet götürme yarışı içindeyiz. Bu kapsamda Gümüşhacıköy ilçemizde 2, Hamamözü ilçemizde 1, Merzifon ilçemizde 4, Suluova ilçemizde 2 ve Taşova ilçemizde 1 adet yatırım projemizle halkımızın beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz” dedi.

Projelerden 8’inin inşaatına başlandığını, 2’sinin arsa çalışmalarının devam ettiğini, 4 projenin yaklaşık maliyetlerinin hazırlanma aşamasında, birinin ise ihale aşamasında olduğunu anlatan Çomaktekin, projelerin tamamlanmasıyla birlikte öğrencilerin 200 adet derslik, 1 çok amaçlı salon, 2 spor salonu ve 6 atölyeye kavuşacağını söyledi.

Ayrıca projelerin tamamlanması sonucunda 876 öğrencinin daha pansiyon hizmetinden yararlandırılacağına değinen İbrahim Halil Çomaktekin, devam eden projelerin bir kısmının 2015 yılı sonunda diğerlerinin ise 2016 ve 2017 yılı...