10 / 05 / 2024

İbrahim Halil Koçer

İbrahim Halil Koçer

Şua Proje Geliştirme İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 13 Şubat 2015'te Esenyurt'ta, İbrahim Halil Koçer Müdürler Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

HK Proje Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

HK Proje Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, İbrahim Halil Koçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım'da Esenyurt, İnönü Mahallesi, Koçer Plaza'da kuruldu

Kur Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kur Group Yapı Anonim Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kuran ve Ahmet Kuran ortaklığında kuruldu.

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

Promis İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Limited Şirketi kuruldu!

Promis İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

Sarıkoç Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkoç Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bahadır Koçer tarafından kuruldu.

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Çiçek tarafından kuruldu.

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Asim Atmaca ve İbrahim Halil Karaburç ortaklığında kuruldu.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Mehmet Koçer nereden mezun oldu? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Koçer kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere çalışıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Mehmet Koçer ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Korucu tarafından kuruldu.

Dolar düşmeyecek diyen Ekonomist Selçuk Geçer rakam verdi! Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak

Dolar tahminleri ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz Ekonomist Selçuk Geçer ''dolar düşmeyecek'' diyerek rakam verdi. Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak.

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yazıcı tarafından kuruldu.

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Sarıboğa tarafından kuruldu.

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpin Koçer tarafından kuruldu.

İbrahim Halil Koçer Haberi

İbrahim Halil Koçer

Şua Proje Geliştirme İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, İbrahim Halil Koçer Müdürler Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Şua Proje Geliştirme İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Her türlü proje geliştirme, inşaat, konut, ticarethane,sanayi tesisler, işyerleri, fabrika, tol, baraj, limanlar, okul ve hastane binaları, sportif tesisler, turistik dinlenme tesisleri, otel, motel, kamping, pansiyon,eğlence yerleri ile tatil köyleri, yiyecek yerleri, kantin, büfe, lokanta ve benzeri yerleri inşa etmek, kurmak, satmak, pazarlamak, kiraya vermek, kiralamak, satın almak, inşa ettirmek ve bunlar için gerekli pazarlama örgütleri kurmak, mevcutlara iştirak etmek. Kat karşılığı inşaatlar yapmak, gayrimenkullerle ilgili olarak kat irtifakı, kat mülkiyeti, imar, ifraz ve tevhid bedelli veya bedelsiz olarak kamu veya özel üçüncü şahıs kurum...