16 / 05 / 2024

İbrahim Hallaç İnşaat Maltepe

İbrahim Hallaç İnşaat Maltepe

İbrahim Hallaç İnşaat Gıda Turizm Temizlik Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile İbrahim Hallaç tarafından kuruldu.

Caddebostan Ulaş Apartmanı satışta! Teslimler Temmuz 2024'te!

İbrahim Demirli İnşaat tarafından inşa edilen Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki daireler satışa çıktı. Projede teslimler 2024 Temmuz ayında yapılacak.

İbrahim Aksu İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Aksu İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aksu tarafından kuruldu.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

İbrahim Bilgin İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Bilgin İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Bilgin tarafından kuruldu.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Tisan İnşaat'ın acı günü! Makbule Aşcıgil vefat etti!

Tisan İnşaat'ın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar-Mühendis merhum İbrahim Aşcıgil'in eşi Makbule Aşcıgil hayatını kaybetti.

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

İvgün İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvgün İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgün tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 23 milyon 370 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yanmaz ve Abdulvahap Arslan ortaklığında kuruldu. 

Ilgın İnşaat 2018'de örnek projelere imza atacak!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz 2018 yılında örnek olacak projelere imza atacaklarını ifade etti.

Flora Geri Dönüşüm Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flora Geri Dönüşüm Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Koçan ve Aziz Ünver ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörünün morali arttı!

Hükümetin aldığı kararı değerlendiren İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, “KDV ve Damga Vergisi’nden sonra tapu harcında yapılan düzenlemeler, sektörün 2017’ye yönelik moral ve motivasyonunu artırmıştır” dedi.

İbrahim Hallaç İnşaat Maltepe Haberi

İbrahim Hallaç İnşaat Maltepe


İbrahim Hallaç İnşaat Gıda Turizm Temizlik Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile İbrahim Hallaç tarafından kuruldu.


İbrahim Hallaç İnşaat Gıda Turizm Temizlik Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

3 - Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır        İnşaat - Taahhüt 1.Şirket her türlü inşaat taahhüt işlemleri yapar. 2.Her türlü havuz inşaatı ve istimlak duvarları yapmak. 3.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, yurtiçi ve yurtdışında resmi ve özel inşaatlar yapmak. 4.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların, inşaat işleri, park ve bahçe düzenlemeleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar idare binaları  gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar,...