16 / 05 / 2024

İbrahim İlhan Yekta

İbrahim İlhan Yekta

Özbatı Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, İsmail Özçelik, İbrahim İlhan Yekta, Mehmet Cihan Yekta tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Mart'ta kuruldu.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Yekta İç Ve Dış Ticaret Limiteddşirketi kuruldu!

Yekta İç Ve Dış Ticaret Limiteddşirketi Bahçelievler'de Yekta Balkanlı tarafından kuruldu.

Yenibatı Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenibatı Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Karakuzu, İbrahim İlhan Yekta, Mehmet Cihan Yekta ve Yakup Karakuzu ortaklığında kuruldu.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü'nün kardeşi Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti.

Akre Teknik Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Akre Teknik Denizcilik Anonim Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Büyükkendirci ve İlhan Bilgili ortaklığında kuruldu.

Yekta Erkul Gayrimenkul yüzde 53 büyüdü!

2019'da büyüme hedeflerine ulaştıklarını söyleyen Yekta Erkul Gayrimenkul'le atılan genç kadın girişimci Yekta Erkul, "2020'de işimizin temeli olan güvenle birlikte Bursa'nın en büyük ve en fazla danışmanına sahip, son teknolojik gelişmeleri kullanan gayrimenkul şirketi olmayı hedefliyoruz" dedi.

Yektaş Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yektaş Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Yektaş tarafından kuruldu.

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Evren Öztürk ve Davut Gülhan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa'daki fuarlar konut satışlarını artırdı!

19-23 Nisan'da gerçekleşen Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarları'nın bölgeye etkisini BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Tüyap genel Müdürü İlhan Ersözlü değerlendirdi.

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

Yektaş Yapı Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Yektaş Yapı Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Gebze'nin 3 mahallesinde altyapı atağı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Mollarenari, Cumaköy ve Denizli mahallerine yapılacak altyapı ve arıtma tesisi hakkında vatandaşa bilgi aktardı.

İbrahim İlhan Yekta Haberi

İbrahim İlhan Yekta


Özbatı Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, İsmail Özçelik, İbrahim İlhan Yekta, Mehmet Cihan Yekta tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta kuruldu. 


Özbatı Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve dışında her türlü turizm faaliyetlerinde bulunmak, turizm faaliyetleri çerçevesinde her türlü sosyal hizmetler ve hizmet tertip edimleri işlerini organize etmek, otel, motel, pansiyon, gazino, lokanta,disko, bar, otopark, sergi salonu gibi sosyal tesisler ve dinlenme tesisleri işletmek, inşa etmek, almak, satmak. iştigal mevzuu ile alakalı alım satıma konu olabilecek her türlü  menkul ve gayrimenkuller  ile emteanın alım satımı, ithali ve ihracı.


Özbatı Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Firuzağa Mahallesi, Türkgücü Caddesi,...