29 / 04 / 2024

İbrahim Kahraman kim

İbrahim Kahraman kim

Siyahkalem CEO’su İbrahim Kahraman, Özellikle Katar’lı ve Suuri Arabistan’lı fonlarla çok sıcak ilişkiler kurduklarını, toplam 15 milyon dolarlık bir yatırım için her iki fonla bir araya geleceklerini söyledi.

Vizyonevim Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kahraman tarafından kuruldu. 

Emlak İhtisas Bankası kurulmalı!

Siyahkalem CEO’su İbrahim Kahraman, şuanki konut finansman sisteminin artık sürdürülebilir olmadığını ve gayrimenkul sektörünün orta ve uzun vadeli istikrarı için Emlak İhtisas Bankası'nın kurulması gerektiğini açıkladı. 

Kocaeli'nde nasıl bir yapılaşma anlayışı var?

Özgür Kocaeli Gazetesi'nin konuk yazarı Halil İbrahim Kahraman bugünkü yazısında Kocaeli'ndeki yapılaşma anlayışını kaleme aldı. İşte H. İbrahim Kahraman'ın o yazısı...

Siyahkalem Cityscape Turkey’den 15 milyon dolarlık bir yatırım hedefliyor!

Siyahkalem CEO’su İbrahim Kahraman, Özellikle Katar’lı ve Suuri Arabistan’lı fonlarla çok sıcak ilişkiler kurduklarını, toplam 15 milyon dolarlık bir yatırım için her iki fonla bir araya geleceklerini söyledi.

Siyahkalem Cityscape Turkey Fuarı’na katılıyor!

Zekeriyaköy’deki KÖY projesi ile Citsyscape Turkey’e katılacak olan Siyahkalem’in CFO’su İbrahim Kahraman, fuarın hem yerli hem de yabancı yatırımcılar için ilgi odağı olacağını söylüyor

Hong Kong'lu bir firma Siyahkalem Köy 'den toplu alım yapacak!

İSTANBUL Zekeriyaköy'de KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, Cityscape Global fuarında 15 birimde 8 ile 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını ifade etti.

Siyahkalem KÖY Cityscape'te 10 milyon dolarlık satış yaptı!

İstanbul ilinin Zekeriyaköy ilçesinde bulunan KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in icra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, Cityscape Global Fuarı'nda 15 birimde 8 ile 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını açıkladı.

Siyahkalem Dubai'de 10 milyon dolarlık satış yaptı!

İstanbul Zekeriyaköy'deki KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, Cityscape Global Fuarı'nda 15 birimde 8 ile 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını açıkladı.

KÖY projesi Dubai Cityscape'te 10 milyon dolarlık satış yaptı!

İstanbul Zekeriyaköy'de KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, fuarda 15 birimde 8 ila 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını ifade etti.

Siyahkalem KÖY Projesi 10 milyon dolar satış yaptı!

İstanbul Zekeriyaköy'de KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, fuarda 15 birimde 8 ila 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını ifade etti.

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

İbrahim Kahraman kim Haberi

İbrahim Kahraman kim

Siyahkalem CFO’su İbrahim Kahraman, Cityscape Turkey’de beklediklerinin üzerinde bir iliyle karşılaştıklarını söyleyerek “Fuarın yüzünü güldürdüğü şirketlerden biriyiz” dedi. Kahraman Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Cityscape fuarını şöyle değerlendirdi:


“3. köprü, 3. Havalimanı ve kent içi ulaşımı büyük ölçüde kolaylaştıran yeni tüneller, bizim bölgemizi yalnız yerli yatırımcı ve kullanıcılar için değil, yabancılar için de cazip hale getirdi.

Yabancı yatırımcı İstanbul’u ve İstanbul’daki gayrimenkul projelerini çok yakından izliyor. Biz bir kez daha bunu gördük.

Londralı, gayrimenkul geliştirme şirketi Copperstoners’la  görüşmelerimiz başladı. Özellikle Londa’da yaşayan Türkler’in, Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarına son yıllarda gösterdiği ilgi nedeniyle KÖY projesini Londra’da pazarlamak istiyorlar. Biliyorsunuz projemiz İngiliz Hopkins Mimarlık tarafından tasarlandı. KÖY projesi uzun yıllardır, Londra’da yaşayan Türklerin yaşama alışkanlıklarına son derece uygun bir proje. Bu bizi çok sevindirdi.


Özellikle Katar’lı ve...