29 / 04 / 2024

İbrahim Kaya

İbrahim Kaya

Kadırgalı Turizm Otelcilik İnşaat Emlak ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Fatih, Küçük Ayasofya Mahallesi'nde kuruldu.

Kayalar MMC Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar MMC Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Kaya ve Sefa Kaya tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Kaya Real Estate İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Real Estate İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Memoğlu tarafından kuruldu.

Nish Teknik Mühendislik Şirketi kuruldu!

Nish Teknik Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Burak Koç, İbrahim Kaya, Nail Ünal tarafından kuruldu.

Maktu İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Maktu İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Soygen Metal Elektrik İnşaat Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygen Metal Elektrik İnşaat Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Birol Çalışkan, İbrahim Avcı, Mahir Uzun ve Şenol Çalışkan ortaklığında kuruldu.

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İbrahim Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kadırgalı Turizm Otelcilik İnşaat Emlak ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadırgalı Turizm Otelcilik İnşaat Emlak ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Fatih, Küçük Ayasofya Mahallesi'nde kuruldu.

Kayalar MMC Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar MMC Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Kaya ve Sefa Kaya tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu

Kayaşehir Merkez AVM ve Toki Evleri Kayaşehir'in havadan videosu!

Kayaşehir Konutları ve Kayaşehir Merkez AVM www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi.

Kaya City’nin ticari birimlerinde metrekaresi 3 bin 500 lira!

Konutlarla birlikte 2 bin 500 metrekarelik alana sahip ticari birimin bulunduğu Kaya City projesinde satış süreci devam ediyor. Projenin teslimi 2014 yılında gerçekleştirilecek

İbrahim Kaya Haberi

İbrahim Kaya

Kadırgalı Turizm Otelcilik İnşaat Emlak ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Kadırgalı Turizm Otelcilik İnşaat Emlak ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Şirket bunları...