12 / 05 / 2024

İbrahim Kerim Narin

İbrahim Kerim Narin

XY Yapı Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi, İbrahim Kerim Narin, Cihan Kar, Nurcan Baş tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İbrahim Ethem Narin ve Uğur Kadir ortaklığında kuruldu.

Bursa’ya Kuran-ı Kerim ve Hat Müzesi!

Tekstil Sanayi, Enerji, Göç Tarihi, Kılıç Kalkan, İpek, Para, Karagöz Hacivat ve Kent Müzesi ile Bursa’yı müze kent haline getiren Büyükşehir Belediyesi, şimdi de kente Kuran-ı Kerim ve Hat Müzesi kazandırmak için çalışmalara başladı.

Kerim Çarmıklı'nın Picks by Pros projesi Zorlu'da gerçekleşti!

Kerim Çarmıklı, Crate and Barrel'ın Türkiye'nin önde gelen mimar ve tasanmcılarıyla gerçekleştirdiği "Picks by Pros" projesi kapsamında seçimlerini görücüye çıkardı. Etkinlik markanın Zorlu'daki mağazasında gerçekleşti.

Kerim Aksu: Giresun'da bina yıkmaya ihtiyaç var!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, yeşil alan konusunda hükümetten destek göremediklerini ifade etti. Aksu Belediye Meclisi’nde, imar eleştirileri üzerine “Bence şehirde bina yapmaya değil, yıkmaya ihtiyaç var." dedi.

Martı GYO Çerkezköy Narin Park Konut Projesi değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesi' ne ait değerleme raporunun revize edilmiş halini KAP'a bildirdi.

Kerim Çarmıklı İç Mimarlık özel çözümler sunuyor!

Çarmıklı; “Türkiye’de iç mimarlığın, dekoratörlükten ibaret olduğu yönünde yanlış bir inanış var” dedi. Kerim Çarmıklı son olarak, Teknik Yapı’nın hayata geçirdiği Suadiye Sahil Sitesi’nin örnek daire ve satış ofisi tasarımlarına imza attı.

Kerim Çarmıklı'dan sonbahar dekorasyonuna özel ipuçları!

Yaz ayları geride kalırken, yaşam alanlarınız olan evlerinizi de dekoratif dokunuşlarla sonbahara hazırlayabilirsiniz. İç Mimar Kerim Çarmıklı, dekorasyonda yapılacak ufak değişikliklerle evleri sonbahara hazırlamanın ipuçlarını verdi…

Narin Group Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Group Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sait Özcan ve A.Abdulhameed Mousa Al-Rawe ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Narin Park projesinin ilk etap satışları devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesinde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Narin Park projesinin ilk etabında 1+1 daireler tükendi!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Narin Park Evleri'nin Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Projenin 548 konutluk ilk etabında satışlar devam ediyor.

Kerim Çelik katma değeri artıracak projelere odaklanıyor!

Borusan Holding'in Yassı Çelik Grubu şirketlerinden Kerim Çelik, çelik üreticilerinden Arcelor Mittal ve Borusan Holding ortaklığı ile çalışmalarını yürütüyor..

Narin Park Erguvan Sitesi 7 bin konuttan meydana gelecek!

TRAKYA'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

İbrahim Kerim Narin Haberi

İbrahim Kerim Narin

XY Yapı Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi, İbrahim Kerim Narin, Cihan Kar, Nurcan Baş tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


XY Yapı Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1- Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Mekanik Tesisat Mühendisliği, Elektrik Tesisat Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Jeoloji ve jeofizik Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama ve diğer mühendislik alanlarında projelendirme ve diğer mühendislik hizmetleri 2- Proje yönetimi, fizibilite raporu, ihale şartnamesi, keşif, metraj, hakediş, geçici ve kesin kabul, şantiye yönetimi, yapı denetimi ve benzeri konularda teknik müşavirlik ve diğer mühendislik hizmetleri 3- Yukarıdaki maddelerde sıralanmış olan tüm mühendislik ve müşavirlik hizmetlerinin kurulu olunan il ve diğer illerde yerine getirilmesi için plan, proje, harita, jeolojik ve...