17 / 05 / 2024

İbrahim Koç

İbrahim Koç

İbrahim Koç İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Koç tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos 2013 tarihinde Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu

Heaven Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Heaven Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Koçarslan tarafından kuruldu.

Kocaeli'de inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde çalıştığı inşaatın 4.katından düşen 43 yaşındaki işçi İbrahim Koçoğlu hayatını kaybetti. 

Flora Geri Dönüşüm Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flora Geri Dönüşüm Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Koçan ve Aziz Ünver ortaklığında kuruldu.

Altınordu Sahili'ne yürüyüş, koşu ve bisiklet yolu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi İbrahim Fırtına Bulvarı üzerinde yapacağı yürüyüş, koşu ve bisiklet yolunun ihalesini gerçekleştirdi.

Hatay Koçörenliler imar planını bekliyor!

Yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere başlatılan mahalle gezilerini geçtiğimiz gün Koçören Mahallesi’nde sürdüren Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, halkın beklentilerini yerine getireceklerinin sözünü verdi.

Üsküdar Ekrem Koçak Atletizm Kompleksi 2016'da açılacak!

Ekrem Koçak Atletizm Pisti'nin modernizasyon çalışmaları devam ediyor.İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Ekrem Koçak Pisti'nin modernizasyonunun 2016'da bitirileceğini söyledi.

KOÜ İlahiyat Fakültesi 7 Eylül'de açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2015-2016 eğitim dönemine yetiştirilecek KOÜ İlahiyat Fakültesi’ni inceledi. Ayhanlar Asfalt A.Ş’nin üstlendiği inşaatın 7 Eylül 2015’te tamamlanarak hizmete gireceği belirtildi.

Koçakoğlu Hafriyat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçakoğlu Hafriyat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taceddin Kucak ve Halil İbrahim Kucak ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 10 Temmuz'da Sancaktepe' de kuruldu.

Koçtaş 44. mağazasını Samsun'da açtı!

Samsun’un Canik ilçesindeki eski Baumax Yapı Market’in bulunduğu yere açılan Koçtaş mağazasının açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk katıldı..

İlkem Mimarlık İç Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkem Mimarlık İç Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 25 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da İbrahim Koçyiğit Müdürlüğü'nde kuruldu.

Dursun Türk ve İbrahim İlhami Koç Vodafone Arena'da incelemelerde bulundu!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ile İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, inşaatı devam eden Vodafone Arena'da incelemelerde bulundu.

Dursun Türk ve İbrahim İlhami Koç Vodafone Arena'da inceleme yaptı!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ile İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, inşaatı devam eden Vodafone Arena'da incelemelerde bulundu.

İbrahim Koçer Burçelik Vana yönetim kurulu üyesi oldu!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İbrahim Koçer Burçelik Vana Sanayi yönetim kurulu üyesi oldu!.

İbrahim Koç Haberi

İbrahim Koç

İbrahim Koç İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Koç tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu. İbrahim Koç İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı İbrahim Koç'a ait. 


İbrahim Koç İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İbrahim Koç İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Tatlıçeşme Sokak, Öz Apartmanı,...