29 / 04 / 2024

ibrahim korkut

ibrahim korkut

Çelik Yapı, beş tesis inşaatının ikisini 2014 yıl sonunda tamamladı. Üçünün ise 2015 yılı içinde tamamlanacağını söyleyen Çelik Yapı Genel Müdürü İbrahim Korkut, bir tesisin daha inşâatına başlamayı planladıklarını kaydetti.

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

TOKİ Muş Korkut’ta 2+1 608 bin liraya!

TOKİ'nin Muş Korkut projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Muş Korkut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Muş Korkut 2022 sosyal konut projesi...

Antalya’daki Şehzade Korkut Camisi restore ediliyor!

Antalya Kaleiçi’nde bulunun Şehzade Korkut Camisi restore ediliyor. Yıkıntıda bulunan taşlar yapay zeka aracılığıyla birleştiriliyor. Cami bu yıl açılacak.

Valilikten Mühendis Korkut Küçükcan'ın ölümü ile ilgili açıklama!

Gaziantep Valiliği mühendis Korkut Küçükcan'ın Akkent'teki cami inşaatında kubbeye beton dökmek amacıyla kurulan iskelenin çökmesi ve enkaz altında kalması ve 33 saat devam eden kurtarma çalışması ile ilgili açıklama yaptı. 

Mühendis Korkut Küçükcan için İMO'da tören düzenlendi!

Gaziantep’te cami inşaatında kubbeye beton dökmek için kurulan iskelenin çökmesi ile 33 saat boyunca enkaz altında kalarak hayatını kaybeden mühendis Korkut Küçükcan (38) için İnşaat Mühendisleri Odası'nda (İMO) tören gerçekleştirildi...

Şehzade Korkut Camisi 2021'de açılacak! 

Restorasyonu devam eden Şehzade Korkut Camisi 2021 yılında hizmete açılacak. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş camideki çalışmaları inceledi.

Şehzade Korkut Camisi 123 yıl sonra külahına kavuştu! 

Antalya'da bulunan ve bir süredir restorasyon çalışmaları nedeniyle tadilatta olan Şehzade Korkut Camisi'nin külahı 123 yıl sonra yerine takıldı. 

Antalya Şehzade Korkut Camisi için ilk taş koyuldu!

Antalya'da 1896 yılında çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen Şehzade Korkut Camisi'nde restorasyon çalışmaları kapsamında ilk taş yerine konuldu.

Nurettin Korkut: İstanbul'da otopark ihtiyacı had safhada!

Türkiye Otopark İşletmecileri Derneği Başkanı Nurettin Korkut, İstanbul’da lojistik amaçlı otopark talebini bir yana bıraktığımızda otopark ihtiyacı had safhada.” dedi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Korkut Özal vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi 1951 mezunlarından Korkut Özal vefat etti.

Antalya Korkut Camii restore edilecek!

Antalya'nın ilk camisi olarak kayıtlara geçen 8 asırlık Korkut Camii (Kesik Minare), Vakıflar Antalya Bölge Müdürlüğünün çalışmalarıyla yeniden ibadete açılacak.

S.Korkut: Petkim Limanı birkaç ay içinde tamamlanacak!

İşinin Liderleri Zirvesi'nde konuşan Metin Sancak, "İzmir'e bugüne kadar 5 proje için 800 milyon lira harcadık" dedi. Saadettin Korkut ise, Petkim Limanı'nın birkaç ay içinde tamamlanacağını müjdeledi

Mimar Ali Korkut'un estetik kaygısı!

Ali Korkut, Palandöken hastanesi arkasındaki yapılan çalışmada ince işçilikten uzak kaldırımların yeniden ele alınması talimatını verdi. Korkut, "Bakın sizin yanınızda talimat veriyorum. Şayet böyle kötü işçilik çıkarılırsa izin vermeyin." dedi.

ibrahim korkut Haberi

ibrahim korkut

Türkiye'nin 2023 yılında hedeflediği toplam sanayi üretimi miktarının bugünkünün katı olduğunu kaydeden Korkut, "Bu artışın gerçekleşebilmesi için mevcut endüstriyel tesis kapasitelerinin ve yatırımların aynı oranda artması gerekecek. Ülke ekonomisi için hedeflenen bu gelişmeye ayak uydurmayı, mevcut kapasitemizi üç katına çıkarmayı hedefliyoruz" dedi. 


Çelik Yapının anahtar teslimi inşaat projelerinde fizibilite aşamasından tesisin işletmeye açılmasına kadar olan süreçte hizmet verdiğini bildiren İbrahim Korkut, 2015 yılında geçen yıla göre yüzde 20 büyüme hedeflediklerini aktardı. Firmalarının endüstriyel tesis inşaatlarını anahtar teslimi yapması nedeniyle endüstriyel tesislerin yapım sürelerinin büyüklüğüne göre çoğunlukla sekiz ila 12 ay arasında olduğunu belirten Korkut, "Firmamız, proje müellifi ve yüklenicisi olduğumuz Kayalar Kimya Yönetim ve Ar-Ge Merkezi Binası üe Ulusal Çelik Yapı 2014 ödülünü aldı. Kayalar Kimya üretim tesisleri de Çelik...