02 / 05 / 2024

ibrahim malkoç

ibrahim malkoç

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ''Fethiye'de yıllardır şehir içinde unutulmuş biçimde duran Telmessos Antik Tiyatrosunu kültür, turizm ve sanat hayatına kazandırmış olacağız'' dedi.

Eski Habipler ve Malkoçoğlu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi, 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan ile Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Alana İlişkin Askı İtirazları Kapsamında Hazırlanan 1/5000 NİP Ve 1/1000 UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi Malkoçoğlu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Sultangazi ilçesi, Malkoçoğlu Mahallesi, 688 ada, 2 parsel, 743 ada, 1 parsel ve 688 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'tan konut kredisi kampanyasında fırsatçılığa tepki!

Kamu bankalarının uygun koşullu konut kredisi kampanyasını başlatması ile beraber konut fiyatları bir anda arttı. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç "Fırsatçılık yapan, karaborsacılık yapan veya açgözlülük yapanların eninde sonunda hukuk yakasına yapışır" dedi.

Ercan Malkoç'tan koronavirüsten etkilenen kiracılarına jest!

İş insanı Ercan Malkoç, sahibi olduğu alışveriş merkezinde koronavirüs salgınından işleri olumsuz etkilenen 30 kiracısından Nisan ayında kira almayacak

Şeref Malkoç: Elazığ yeniden imar edilecek!

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Elazığ deprem bölgesine giderek incelemeler yaptı. Malkoç, incelemelerin ardından beraberindeki heyetle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan'ı ziyaret etti.

Şeref Malkoç: Kanal İstanbul, kurumumuzun alanınına giriyor!

Kamu Başdenetçisi Malkoç, "Kanal İstanbul konusu idari bir karardır. Bir milletvekili arkadaşımız, geniş bir dilekçeyle Kanal İstanbul ile ilgili müracaat etti. Bakacağız" dedi...

Malkoç Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malkoç Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadın Malkoç tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sultangazi Habipler ve Malkoçoğlu Mahallesi imar planı askıda!

Sultangazi İlçesi'ne bağlı Habipler ve Malkoçoğlu Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

İbrahim Malkoç: Kentsel Dönüşüm ihtiyaçtan doğdu!

Malkoçoğulları Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Malkoç, özellikle kentsel dönüşümle ilgili bilinmesi gerekenleri ve Gebze’de ki binaların durumunu, kent yapısını ve şehirleşme için düşündüklerini anlattı.

Bade İşçil-Malkoç Süalp çiftinin arası Etiler’deki ev yüzünden açıldı!

Bade İşçil ile Malkoç Süalp, şimdi de Etiler’deki evin devri için birbirlerine girdi. Eşiyle bir kez daha mal yüzünden karşı karşıya gelen İşçil, oğlu Azur’u da alarak Büyükada’da yaşayan ailesinin yanına gitti.

Sultangazi Malkoçoğlu’na 13.400 metrekarelik yeni park yapılacak!

Sultangazi Belediyesi Malkoçoğlu Mahallesi’nde ilçenin en büyük parklarından bir tanesini daha hayata geçiriyor. Malkoçoğlu Mahallesi’ne yapılacak park 13 bin 400 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Bade İşçil ve Malkoç Sualp 1200 TL'lik mutfak alışverişi yaptı!

Oyuncu Bade İşçil eşi Malkoç Sualp ile Kuruçeşme’deki bir markette alışveriş yaparken görüntülendi. Vatan'ın haberine göre; torbalar dolusu mutfak alışverişi yapan çift, 1200 TL ödedi...

Mimar İlhan Malkoç vefat etti!

Eski milli basketbolcu İlhan Malkoç 11 Temmuz 2014 günü vefat etti. Cenazesi 12 Temmuz Cumartesi günü Levent Camii'nden öğle namazını müteakip Kocatepe Ümraniye Mezarlığı'nda defnedilecek.

ibrahim malkoç Haberi

ibrahim malkoç


Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ''Fethiye'de yıllardır şehir içinde unutulmuş biçimde duran Telmessos Antik Tiyatrosu'nu kültür, turizm ve sanat hayatına kazandırmış olacağız'' dedi. 

     Günay, Fethiye kent merkezinde restorasyon çalışmaları devam eden Telmessos Antik Tiyatrosu'nu inceleyerek, Fethiye Müze Müdürü İbrahim Malkoç ve mimar Esin Tuzcuoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

     İncelemenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Günay, Fethiye'nin tarihi ve kültürel değerleri ile turizmin gözdesi olduğunu söyledi. 

     Geçen yıl turizm alanında birçok siyasal ve ekonomik soruna rağmen 2011 yılını geçmeyi başardıklarını ifade eden Günay, 2013 yılının da oldukça sorunlu ve sıkıntılı bir yıl olabileceği görüntüsü bulunduğunu dile getirdi. 

     Yaklaşık 2 ay önce restorasyon için açılışı yapılan Telmessos Antik Tiyatrosu'nda yapılan çalışmaları yerinde görmek için Fethiye'ye geldiğini belirten...