04 / 05 / 2024

İbrahim Mert Şeker

İbrahim Mert Şeker

Asnur Yapı Malzemeleri Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Mert Şeker tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da Pendik'te kuruldu.

Türkşeker 115 sürekli işçi alımı başvuruları 6 Kasım'da başlıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek amacıyla farklı branşlarda işçi alınacağını duyurdu. İşte detaylar...

Son Dakika! Şeker Pancarı alım fiyatı belli oldu!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, şeker pancarı alım fiyatını açıkladı. İşte detaylar...

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Nefer İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefer İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Celal Doğan ve İbrahim Mert Karabulut ortaklığında kuruldu.

Aktüel Enerji Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktüel Enerji Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Mert ve Mesut Yalavuz tarafından kuruldu.

İşte Pınar Dilşeker'in Ataşehir'deki evi!

Pınar Dilşeker, Ataşehir'de oğlu Mert Ali ile birlikte yaşadığı evinin kapılarını açtı. Pınar Dilşeker, evinin dekorasyonunda mor renge ağırlık vermiş Ünlü şarkıcı yeni evine 1,5 yıl önce taşınmış.

İbrahim Yetkin: Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşıyız!

TÜRKİYE Ziraatçılar Derneği (TZD) Genel Başkanı İbrahim Yetkin, sanayinin temel direklerinden biri olan şekerpancarı üretimi ve şeker fabrikalarının korunması gerektiğini belirterek, "Ülkemizin geleceği AVM'lere feda edilmemeli" dedi.

Aktüel Enerji Verimliliği Danışmanlık Mühendislik İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aktüel Enerji Verimliliği Danışmanlık Mühendislik İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mesut Yalavuz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve İbrahim Mert Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Mert Gıda Maddeleri'nden 8 milyon liralık fabrika!

Kuru gıda sektöründe faaliyet gösteren Mert Gıda Maddeleri, MGS markasıyla kristal şeker sektöründe de hizmet vermeye devam ediyor. Firma 8 milyon liralık fabrika yatırımı yaptı..

Asnur Yapı Malzemeleri Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asnur Yapı Malzemeleri Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Mert Şeker tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da Pendik'te kuruldu.

Mert İnşaat Başak Vadi Konutları teslim tarihi!

Mert İnşaat Başak Vadi Konutları teslim tarihi Ağustos 2014 olarak belirlendi. Proje kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor...

Mert Döküm İnşaat Rota Office nerede?

Mert Döküm İnşaat Rota Office nerede sorusuna İstanbul Avrupa Yakası Halkalı Atakent 'te yer alıyor yanıtını verebiliriz. Projede 84 adet home ofis, 6 adet ofis ve 56 adet dükkan bulunuyor.

Mert İnşaat Başak Vadi Konutları ödeme planı! Ağustos'ta teslim!

Mert İnşaat Başak Vadi Konutları ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Bu yılın Ağustos ayında teslim edilecek olan Başak Vadi Konutları projesinde 90 konut yer alıyor...

İbrahim Mert Şeker Haberi

İbrahim Mert Şeker

Asnur Yapı Malzemeleri Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Mert Şeker tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da kuruldu. 


Asnur Yapı Malzemeleri Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI  MALZEMELERİ a) Her türlü kaba inşaat malzemeleri,ince inşaat malzemeleri,hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. b) Konusunda her türlü dekorasyon malzemeleri ile mobilya,ağaç doğramada kullanılan aksesuarlarının imalı,alımı,satımı ve ihracatını ve ithalatını yapmak. c) Konusu her türlü inşaat malzemesi yapımında kullanılan inşaat demiri, çimento, çivi, kireç, kum, tuğla,seramik,yer döşemeleri,fayans,hırdavat,boya, sıhhi tesisat, kalorifer, asansör malzemeleri, inşaat malzemeleri alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. d) Konusunda her türlü inşaat ve yol makineleri bayındırlık işlerinde kullanılan makineler,dozer,loder,ekskavatör,römorkler,traktö rler,jenare törler, komperesörler, sondaj makineleri...