02 / 05 / 2024

İbrahim Öztürk mimar

İbrahim Öztürk mimar

MM Proje'nin kurucusu İbrahim Öztürk kimdir? İbrahim Öztürk, bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Mimar Cem Cemil Öztürk vefat etti! 

Bir süredir kanser tedavisi gören mimar, kültür insanı, siyasetçi kimlikleriyle tanınan, Sözcü yazarlarından Saygı Öztürk'ün de yeğeni olan Cem Cemil Öztürk hayatını kaybetti...

İTO Başkanı Öztürk Oran oldu!

Başkanı İbrahim Çağlar’ın vefatının ardından odada yeni başkan için seçimler yapıldı.  İTO Başkanı Öztürk Oran oldu..

Öztürk Holding'ten Maldivler'e 5 bin konut!

Merkezi Dubai'de yer alan Öztürk Holding, Maldivler'de 800 milyon dolara yeniden inşa edilecek İbrahim Nasr Havalimanı ile 5 bin konutluk bir projeye başladıklarını ifade ediyor.

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Özgül Öztürk Aksu kimdir?

Mimar Özgül Öztürk Aksu, "Nimri'de Yeniden Hayat" projesiyle Türkiye'ye Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü kazandırdı. Peki, Mimar Özgül Öztürk Aksu kimdir? Aksu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Can Ateş'in evini Beyazıt Öztürk kiraladı!

Beyazıt Öztürk, piyasayı dolandırıp yurt dışına kaçan Can Ateş'in Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan eski dairesini kiralayarak yıllar sonra yine Bebekli oldu.

Beyazıt Öztürk, Can Ateş'in Bebek'teki evini kiraladı!

Beyazıt Öztürk, piyasayı dolandırarak yurt dışına kaçan Can Ateş'in, Bebek'teki muhteşem manzaralı eski evini kiraladı. Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan eski dairesini kiralayarak yıllar sonra yine Bebekli oldu.

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Öztürk İnşaat Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Afrika’da yaptığı yatırımlarla ‘Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi’ listesine 18’inci sıradan giren Öztürk İnşaat, İstanbul yatırımları için gün sayıyor. 10 yıldır Afrika’yı merkez üssü seçen şirket, Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüme girecek.

Cavit Öztürk: Erenleri yeniden inşa ediyoruz!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk: "Erenler Belediyesi olarak 6306 sayılı kanuna göre Türkiye’nin en büyük dönüşümünü gerçekleştiriyor, Erenleri yeniden inşa ediyoruz. " dedi.

Cavit Öztürk: Sakarya Erenler'i yeniden inşa ediyoruz!

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Doğa va ve çevreye uyumlu, sosyal alt yapı standart farını tamamlamış sağlam yapılarda güvenle yaşamamız, en önemli hedefimizdir" dedi.

Sinem Öztürk yatırımını gayrimenkule yapıyor!

Kiralık Aşk dizisindeki ‘entrikacı Yasemin’ karakteriyle ekrana gelen genç oyuncu Sinem Öztürk, kariyer planının, yıllar sonra çocuklarına izletebileceği filmlerde rol almak üzerine kurulu olduğunu söyledi. Öztürk kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor.

Emre Öztürk kimdir?

Mimar Emre Öztürk kimdir? Mimar Emre Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emre Öztürk..

İbrahim Öztürk mimar Haberi

İbrahim Öztürk mimar

İbrahim Öztürk kimdir?

İbrahim Öztürk, MM proje ofisinin sahibi, mimar. Ümraniye Belediyesi İmar Komisyonu Başkanlığı da yapan İbrahim Öztürk aynı zamanda, Ümraniye Belediyesi binasının mimarı. 

İbrahim Öztürk, Mimarlık, inşaat ve tasarım hizmetleri veren MM Proje’yi 31 Ağustos 2005’te kurdu. İbrahim Öztürk, Taş Yapı’nın Mashattan projesinin mimarı olarak bilinir. 

İbrahim Öztürk - MM Proje 

MM Proje, bir mimarlık, dizayn tasarım, inşaat ve danışmanlık firmasıdır. MM Proje’nin çeşitli yönleriyle hayata geçirdiği projeler şunlardır; 

Yurtiçi: Adabükü,  Anel, Armoni Residence, Ataköy Residence, Doğabükü, Evcimen, Forum Çamlık, Forum Gaziantep, Forum Mersin, Gordion AVM, Mashattan, Park Plaza, Redevco Erzurum AVM, Terrace Tema ve Ümraniye Belediyesi. 

Yurtdışı: Babello, City Palace, Mazi Towers, Maziland, Villa Moskova ve Villa Vitoşa. 

09 Ekim 2006 tarihli Sabah Gazetesi’nde Necla Görgeç imzalı ve “İmar Komisyonu Başkanı'ndan Emrullah Turanlı'ya destek”...