10 / 05 / 2024

İbrahim Özyurt

İbrahim Özyurt

Erem Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alican Taşcı, İbrahim Özyurt tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da Özkanca İşmerkezi'nde kuruldu.

Güven Özyurt kimdir? Ford Otosan’da hangi alanlarda çalıştı?

Güven Özyurt nereden mezun oldu? Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Güven Özyurt’un biyografisi...

Özyurt Teknik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyurt Teknik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atila Özyurt ve Rafet Özyurt ortaklığında kuruldu.

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

Tamer Özyurt: İnşaat sektörü, betondan vazgeçerek çeliğe yönelmelidir!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt yaptığı açıklamada, “İnşaat sektörü, artık betonarmeden  çeliğe doğru dönüşüm gerçekleştirmeli” dedi.

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi açıldı!

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Köse tarafından açıldı. 

Tamer Özyurt: İstanbul'un geleceği için birlik olmalıyız!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarını değerlendiren Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "İstanbul’un geleceği için birlik olmalıyız" dedi...

Tamer Özyurt: Yabancıya konut satışında bu yıl 50 bini geçeriz!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, TÜİK, ocak ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi. Özyurt, "Yabancıya satışta bu yıl 50 bini geçeriz" dedi...

Tamer Özyurt: 2019'da öz kaynağını kullanan şirketler kazanacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, 2018 yılının ders çıkarma yılı olduğunu belirterek, "Artık şirketlerin öz kaynaklarına döndüğü bir döneme giriyoruz, 2019 yılında öz kaynağını kullanan şirketler kazanacak" dedi...

Belgin Özyurt'un acı günü! Uğur Özyurt vefat etti!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Cer İstanbul'un satış pazarlama koordinatörü olan Belgin Özyurt'un eşi Uğur Özyurt hayatını kaybetti.

Alper Özyurt yeni şirket kurdu!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'un oğlu Alper Özyurt bugün yeni şirket kurdu. 

İSKOM'dan Tamer Özyurt'a plaket!

Geçtiğimiz günlerde kurulan Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM) Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'a bir şükran plaketi takdim etti.

Tamer Özyurt'tan yeni okul projesi geliyor!

Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’nu iki yıl önce açan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, yeni okul yapacaklarını açıkladı. 

Tamer Özyurt: Kentsel dönüşümde seferberlik olmalı!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Kentsel dönüşümde bir seferberlik olmalı. Başka türlü kentsel dönüşümün ilerlemesi çok zor." dedi.

İbrahim Özyurt Haberi

İbrahim Özyurt
Erem Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alican Taşcı, İbrahim Özyurt tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da kuruldu.


Erem Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...