04 / 05 / 2024

İbrahim Polat biyografi

İbrahim Polat biyografi

Polat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat kimdir? İbrahim Polat, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İbrahim Polat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte İbrahim Polat'ın biyografisi...

Polat Grup Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Polat Grup Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çengeloğlu tarafından kuruldu. 

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de İbrahim Fikret Polat tarafından kuruldu.

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da  1  milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Polat tarafından kuruldu.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

İbrahim Polat Holding ofis katlarını 20 bin TL’ye kiraya çıkardı!

Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan İbrahim Polat Holding'in Mecidiyeköy merkez binasındaki katlar 20 bin TL'den kiraya çıkarıldı...

İbrahim Polat’a anlamlı ödül!

İbahim Polat Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat’a Marriott Hotel Grubu tarafından “Ömür Boyu Başarı Ödülü” verildi.

Polat Holding, Macaristan'da 2 gayrimenkul projesi yapacak!

Adnan Polat bir yandan babası ve kardeşleriyle ortak olduğu İbrahim Polat Holding’in en büyük projesi Piyalepaşa’yı yönetmeye devam ediyor, bir yandan da kendi şirketleriyle önümüzdeki beş yılda 3 milyar doları bulan yatırımlara yön vermeye hazırlanıyor.

Polat Renaissance İstanbul yenileniyor!

Seramik, turizm, inşaat, arazi geliştirme işlerinde faaliyet gösteren Polat Ailesi'nin sahibi olduğu İbrahim Polat Holding, turizmdeki kötü gidişata rağmen yatırıma devam ediyor.

Polat Konut Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Konut Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Polat tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Küçükçekmece, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

İbrahim Polat Holding'de 2 yeni atama!

İbrahim Polat Holding'de2 atama daha gerçekleştirildi. Nilgün Aytekin, Grup Mali işler Koordinatörlüğü (CFO) görevine atandı. Aysel Hatipoğlu ise Denetim ve Kurumsal Risk Yönetim Müdürü olarak atandı.

Polat Holding'den Mecidiyeköy'de kiralık katlar!

İbrahim Polat Holding, Türkiye'nin en eski müteahhitlik şirketlerinden biridir. Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan Holdingin merkezi İstanbul Mecidiyeköy'de.

Polat Holding'ten Güneşli'ye karma proje!

Cirosu 1,2 milyar TL'ye ulaşan İbrahim Polat Holding'in CEO'su Baran Demir, ilk röportajını Ekonomist'e verdi. İbrahim Polat Holding'in ana işlerini turizm, inşaat ve sanayi oluşturuyor.

İbrahim Polat biyografi Haberi

İbrahim Polat biyografi

İbrahim Polat kimdir?

İbrahim Polat, 15 yaşındayken ailesi ile birlikte Erzurum'dan taşınarak İstanbul'a geldi. İstanbul'da inşaat şantiyelerinde çalışarak sektöre giren İbrahim Polat bugün, Polat İnşaat'ın sahibi.


Bir sanat okulunda eğitim almak isteyen İbrahim Polat, Zincirlikuyu’da bulunan bir sanat okulunda inşaat okumuştur. 


İnşaat şantiyelerinde önce çırak sonra kalfalık daha sonra ustalık yaparak para kazanan İbrahim Polat, biriktirdiği paraları sermaye yapmıştır. 


İnşaatçılık, müteahhitlik, taşeronluk yaptıktan sonra 4-5 arkadaşı ile ortak bir arsa almış ve kat karşılığı Nişantaşı’nda inşaat işi yapmaya başlamıştır. Kat karşılığı inşaat işiyle başlayan iş hayatını 1955 yılında Polat Grubunu kurarak pekiştirmiştir. 


1955 yılında Polat Grubunu kuran İbrahim Polat, 1982 yılında Polat Holding çatısı altında şirketlerini aynı çatı altında topladı. Polat Holding bünyesinde yer alan 8’i yurtiçi 2’si yurtdışında olan toplam 10 adet şirketi...