28 / 04 / 2024

İbrahim Tatlıses otel satıyor

İbrahim Tatlıses otel satıyor

İbrahim Tatlıses Kuşadası'ndaki otelini 16 milyon 100 bin liradan satışa çıkardı...

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Can İstemi, Emel Arslan, İbrahim Kütük, Kutban Beşbaş ve Seyfettin Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Emlak kralı çıkan İbrahim Tatlıses'in mal varlığı şaşkına çevirdi!

Türkiye'nin ünlü sanatçısı İbrahim Tatlıses'in emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Peki, imparatorun nerede hangi gayrimenkulleri var? İşte detaylar...

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Temel, Fatih Temel, İbrahim Günay, Mahmut Kalkan, Mehmet Temel, Ramazan Akın ve Tahir Temel ortaklığında kuruldu.

Yok artık! Sadece telefon numarası aldı, 200 bin TL ödedi! Bu habere çok şaşıracaksınız!

Yaşanan bu ilginç olay şarkıcı İdo Tatlıses'in başına geldi. Eşine sürpriz yapmak isteyen Tatlıses yeni bir telefon numarası almak için günlerce uğraştı. Üstelik bu telefon numarasına 200 bin Türk Lirası ödemek zorunda kaldı. Peki neden? İşte detaylar...

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

İbrahim Tatlıses'e verilen AVM ihalesi iptal edildi!

Burhaniye Belediyesi yaptığı açıklamada, İbrahim Tatlıses'e verilen alışveriş merkezi ihalesini iptal ettiğini duyurdu...

İbrahim Tatlıses AVM açıyor! 700’e yakın kişiyi işe alacak!

Ünlü şarkıcı  İbrahim Tatlıses, Balıkesir Burhaniye'de Alışveriş Merkezi açacağını duyurdu. AVM'nin tamamlanmasından sonra 700 kişi işe alınacak.

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Gürsel Han, İbrahim Han, Mehmet Han, Resul Han tarafından kuruldu.

Didem Kınalı evinin kirasını ödeyemiyor!

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği oryantal Didem Kınalı zor zamanlar geçiriyor. İddialara göre Didem Kınalı evinin kirasını bile ödemekte güçlük çekiyor.

Yasemin Şefkatli hayalindeki evi yaptıracak!

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğluyla evlenmeye hazırlanan mimar Yasemin Şefkatli kendi evini çizdi. Yakın zaman içerisinde evin iç yapımına da başlanacak. 

Temel Otel Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Otel Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Temel tarafından kuruldu.

İbrahim Tatlıses otel satıyor Haberi

İbrahim Tatlıses otel satıyor


 İbrahim Tatlıses, daha önce icralık da olan Kuşaadası’ndaki 4 yıldızlı otelini satışa çıkardı. Tatlıses 2 yıl önce Doğtaş firmasıyla mahkemelik olduğu için 16 milyon 100 bin TL’den (9 milyon dolar) satışa çıkarılan ancak satılamayan oteli için yine aynı parayı istiyor. Başına yıllardır dert olan oteli bu kez satmaya kesin kararlı olan Tatlıses, “Tatlıses Kuşadası Merkez’deki otelini satışa çıkardı” başlıklı yarım sayfalık ilanını da bizzat gazeteye giderek kendisi verdi.

159 oda, 500 kişilik toplantı salonu bulunan 7 katlı otel 7344 metrekarelik bir arsa üzerinde yer...