28 / 04 / 2024

İbrahim Tatlıses'e verilen AVM ihalesi iptal edildi!

İbrahim Tatlıses'e verilen AVM ihalesi iptal edildi!

Burhaniye Belediyesi yaptığı açıklamada, İbrahim Tatlıses'e verilen alışveriş merkezi ihalesini iptal ettiğini duyurdu...



Burhaniye Belediyesi yaptığı açıklamada, İbrahim Tatlıses'e verilen alışveriş merkezi ihalesini iptal ettiğini açıkladı.

Sputniknews'in aktardığına göre, Burhaniye Belediyesi, Taylıeli Mahallesi’nde 23 bin 761 metrekare alanda hayata geçirilecek ve 3 bloktan meydana gelecek AVM için 28 Aralık tarihinde ihale gerçekleştirmişti. Kapalı teklif usulü gerçekleştirilen ihaleyi, şarkısı İbrahim Tatlıses adına katılan şirketin genel müdürü Şule Yazar kazanmıştı.

Yaşanan gelişmelere göre, şarkıcı İbrahim Tatlıses AVM projesi ile ilgili olarak Burhaniye'ye geldi ve Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile sözleşmeyi imzaladı.

İbrahim Tatlıses e verilen AVM ihalesi iptal edildi!

Yaşanan gelişmelere göre, Burhaniye Belediyesi konu ile ilgili olarak yeni bir açıklama yaptı ve  'yeterli rekabet ortamı oluşmaması' ve 'kamuoyunun hassasiyeti' gerekçesiyle ihaleyi iptal ettiğini açıkladı.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada 'daha uygun bir yer tespiti için çalışma yapılacağı' bildirilerek, şu ifadelere yer verildi: 

"Belediyemizce 23 yıllık kullanım hakkı tesis edilerek yapımı ve işletmesine ait ihalesi yapılan AVM sözleşmesi; idaremizce yeterli rekabet ortamı oluşmadığının değerlendirilmesi ve ayrıca yer seçiminde kamuoyunun hassasiyeti de göz önüne alınarak iptal edilmiştir. Belediyemizce daha uygun bir yer seçimi tespiti için çalışma yapılacaktır."

İbrahim Tatlıses e verilen AVM ihalesi iptal edildi!

İbrahim Tatlıses AVM açıyor! 700’e yakın kişiyi işe alacak!


Geri Dön