02 / 05 / 2024

İbrahim Tatlısesin oğlu

İbrahim Tatlısesin oğlu

İbrahim Tatlıses öz evladı şikayet etti. Tatlıses, "Bodrum'daki Tatlıses Konakları'nda 21 adet dairem var. 20 tanesini satacaktım. Ancak öz oğlum Ahmet Salim Tatlı daireleri satmamı engelledi'' dedi.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Gürsel Han, İbrahim Han, Mehmet Han, Resul Han tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

İbrahim Tatlıses: Oğlum 20 daire için beni tehdit ediyor!

İbrahim Tatlıses öz evladı şikayet etti. Tatlıses, "Bodrum'daki Tatlıses Konakları'nda 21 adet dairem var. 20 tanesini satacaktım. Ancak öz oğlum Ahmet Salim Tatlı daireleri satmamı engelledi'' dedi.

İsmail Tatlıoğlu: Kanal İstanbul'un kamu kaynakları ile finansa edilmesi doğru değil!

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

İsmail Tatlıoğlu: Kanal İstanbul Projesi'ne itirazımız var!

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu düzenlediği basın toplantısında gündemden düşmeyen Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Faruk Güllüoğlu 2016 sonuna kadar 10 yeni şube açacak!

Baklava başta olmak üzere tatlı sahasının etkin oyuncusu olan Faruk Güllüoğlu, yıl sonuna kadar 10 yeni şube daha açmayı hedefliyor. Şirketin Türkiye genelinde 70 mağazası bulunuyor.

Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ komşu oluyor!

19 Şubat’ta 2,5 yıldır beraberlik yaşadığı stil danışmanı Başak Dizer’le Paris’te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, Emirgan’a taşındı. 14 Mayıs’ta Cunda Adasında Sinem Kobal ile evlenecek Kenan İmirzalıoğlu'da Emirgan’a taşınacak.

Saraçoğlu Mahallesi’nde çilingirli tahliye!

Ankara Saraçoğlu’nda, dün yine tahliye vardı. Şehir dışına çıkan Halil İbrahim Duman’ın, 4 buçuk yıldır oturduğu dairesinin kapısını çilingire açtıran ekipler evi boşalttı. İşte ayrıntılar...

Aşçıoğlu SEClup'ın genel müdürü İbrahim Taşçı oldu!

İnşaattaki gelişim Türkiye'de yeni alt sektörlerin doğmasına yol açtı. Bunlardan biri de rezidans ve tesis yönetimi sahası. Aşçıoğlu Grubu'nun bu alandaki şirketi SEClup'ın genel müdürlüğüne İbrahim Taşçı getirildi.

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi, Kartepe'ye kadar duble yol olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepeli muhtarlarla bir araya gelerek, “Salim Dervişoğlu Caddesi Kartepe’ye kadar duble yol olacak” dedi.

İbrahim Tatlısesin oğlu Haberi

İbrahim Tatlısesin oğlu

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in başı öz oğlu Ahmet Tatlı ile dertte. İbrahim Tatlıses, önceki günlerde oğlu Ahmet Tatlı'nın Bodrum Bitez'de bulunan evlerini satmak istediği için kendisini tehdit ettiğini iddia etti.

Takvim'de yer alan habere göre; Tatlıses, "Bodrum'daki Tatlıses Konakları'nda 21 adet dairem var. 20 tanesini satacaktım. Ancak öz oğlum Ahmet Salim Tatlı daireleri satmamı engelledi. Üstelik beni tehdit etti" diye konuştu.

İddialarla ilgili Ahmet Tatlı açıklama yaptı. Babasını tehdit etmediğini söyleyen Tatlı, "Vardı öyle bir şeyler. Ama sulh oluyor. Kaç paraya satacağı konusunda birkaç kez konuştuk, ancak son karar kendisinindir. Kesinlikle tehdit etmedim" ifadelerinde bulundu.

İKİLİNİN ARASI AÇILDI

İbrahim Tatlıses Bodrum'daki lüks dairelerini satmak istedi. Ahmet Tatlı ise bu satışı...