15 / 05 / 2024

İbrahim Tuza enerji tasarrufu

İbrahim Tuza enerji tasarrufu

Kentsel dönüşüm tasarruf sağlayan çevreci binalar kurmak için bir fırsat olacak. Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, kentsel dönüşümün, tasarruf sağlayan çevreci binalar kurmak için bir fırsat olduğunu söyledi.

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Çorak, Serkan İsmailoğlu ve Mert Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Krd Plus İnşaat Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krd Plus İnşaat Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şenadlı tarafından kuruldu.

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi Şişli'de İbrahim Yelmenoğlu, Doğan Korkmaz ve Levent Zağra ortaklığında kuruldu.

Yömsa Gayrimenkul Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yömsa Gayrimenkul Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 785 bin 856 TL sermaye bedeli ile İbrahim Cemil Yıldız ortaklığında kuruldu.

Asdemir Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asdemir Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Aktüel Enerji Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktüel Enerji Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Mert ve Mesut Yalavuz tarafından kuruldu.

Yakan Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakan Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Atabey tarafından kuruldu. 

Üç İstanbul Elektrik Enerji İnşaat Malzemeleri Nakliyat Lojistik Depolama Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Üç İstanbul Elektrik Enerji İnşaat Malzemeleri Nakliyat Lojistik Depolama Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 30 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Daşkın tarafından kuruldu.

Aktüel Enerji Verimliliği Danışmanlık Mühendislik İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aktüel Enerji Verimliliği Danışmanlık Mühendislik İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mesut Yalavuz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve İbrahim Mert Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Monte Enerji İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monte Enerji İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Roberto Cognettı ve İbrahim Cemil Yıldız ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Beşiktaş, Ulus Mahallesi, Ahmet Adnan Saygun Caddesi'nde kuruldu.

İmar Tur Turizm Otomotiv Enerji Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmar Tur Turizm Otomotiv Enerji Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Temiz ve Murat Lafıbol ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi'nde kuruldu.

Polat Holding: Enerji ve inşaatta 1.8 milyar dolarlık yatırım hedefliyoruz

Polat Ailesi’nin sahibi olduğu İbrahim Polat Holding’ten ayrılarak Polat Holding’i kuran Adnan Polat, "Enerji ve inşaat alanında 1.8 milyar dolarlık yatırıma imza atacağız” dedi.

Enerji tasarrufuyla 4 milyar TL kazanç elde edildi!

Enerji Verimliliği Derneği Genel Başkanı İbrahim Çağlar, Enerji Hanım projesi ile 21 ilde 34 bin kadına ulaştıklarını belirterek, bu projeyle yılda 4 milyar liralık kazanç elde ettiklerini anlattı.

İbrahim Tuza enerji tasarrufu Haberi

İbrahim Tuza enerji tasarrufu

Enerji Verimliliği Haftası’nda enerji tasarrufunun, ithalatta dışa bağımlı bir ülke olan Türkiye için önemine dikkat çeken Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, kentsel dönüşümün, tasarruf sağlayan çevreci binalar kurmak için bir fırsat olduğunu söyledi.

Ekonomik büyüme için üretim kadar, tasarrufun da önemli olduğuna dikkat çeken Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için, ithalat yükünün ağır olduğu enerjide tasarrufun hayati olduğunu ifade etti. Bu anlamıyla kentsel dönüşümün tasarruf sağlayan çevreci binalar kurmak için bir fırsat olduğunu dile getiren Tuza, “Ülkemiz enerji bakımından dışa bağımlı bir ülke. Bu anlamıyla enerji verimliliği ve çevresel sürdürülebilirlik ülkemiz için oldukça hassas bir konu. Bu noktada kentsel dönüşümle 20 yılda yapılması planlanan 6.5 milyon konutta, doğru ürün ve doğru uygulamalarla...