06 / 07 / 2024

İbrahim Ulaş Polat

İbrahim Ulaş Polat

CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel’in daha önce ruhsat alamadığı konut projesine Olgun Atila döneminde ruhsat verildiğinin ortaya çıkması, Bornova Meclis üyeleri arasında tartışma yarattı

Caddebostan Ulaş Apartmanı satışta! Teslimler Temmuz 2024'te!

İbrahim Demirli İnşaat tarafından inşa edilen Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki daireler satışa çıktı. Projede teslimler 2024 Temmuz ayında yapılacak.

Polat Grup Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Polat Grup Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çengeloğlu tarafından kuruldu. 

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de İbrahim Fikret Polat tarafından kuruldu.

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

İbrahim Polat Holding ofis katlarını 20 bin TL’ye kiraya çıkardı!

Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan İbrahim Polat Holding'in Mecidiyeköy merkez binasındaki katlar 20 bin TL'den kiraya çıkarıldı...

Ula Otel İşletmeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ula Otel İşletmeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uzunlar tarafından kuruldu.

İbrahim Polat’a anlamlı ödül!

İbahim Polat Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat’a Marriott Hotel Grubu tarafından “Ömür Boyu Başarı Ödülü” verildi.

Polat Holding, Macaristan'da 2 gayrimenkul projesi yapacak!

Adnan Polat bir yandan babası ve kardeşleriyle ortak olduğu İbrahim Polat Holding’in en büyük projesi Piyalepaşa’yı yönetmeye devam ediyor, bir yandan da kendi şirketleriyle önümüzdeki beş yılda 3 milyar doları bulan yatırımlara yön vermeye hazırlanıyor.

Beylikdüzü’nde konut prim oranları yüzde 35’e ulaştı!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, Beylikdüzü’nde yükselen konut projelerinde prim oranlarının yüzde 35’e ulaştığını kaydetti. Babacan, “Yeni bir Japon yatırımcıya ikinci katı satmak için de görüşüyoruz” diye konuştu.

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Polat Renaissance İstanbul yenileniyor!

Seramik, turizm, inşaat, arazi geliştirme işlerinde faaliyet gösteren Polat Ailesi'nin sahibi olduğu İbrahim Polat Holding, turizmdeki kötü gidişata rağmen yatırıma devam ediyor.

Polat Konut Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Konut Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Polat tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Küçükçekmece, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

İbrahim Polat Holding'de 2 yeni atama!

İbrahim Polat Holding'de2 atama daha gerçekleştirildi. Nilgün Aytekin, Grup Mali işler Koordinatörlüğü (CFO) görevine atandı. Aysel Hatipoğlu ise Denetim ve Kurumsal Risk Yönetim Müdürü olarak atandı.

İbrahim Ulaş Polat Haberi

İbrahim Ulaş Polat

Yükseliş Şirketler Grubu'nun sahibi olan CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'in Bornova Kazım Dirik Mahallesi'ndeki arsasında başlattığı konut projesi ilçeyi karıştırdı. Yüksel'in CHP Genel Sekreterliği görevine getirilen Kamil Okyay Sındır'ın Bornova Belediye Başkanı olduğu dönemde alamadığı ruhsatı Olgun Atila döneminde aldığı belirtildi. Bu durum Başkan Atila'nın katılmadığı Belediye Meclis Toplantısı'nda tartışma çıkardı. AK Parti'li Meclis Üyesi Hamza Yavuz, "Yeni dönemde mevzuat değişikliği mi yapıldı da projeye geçtiğimiz dönemde verilmeyen ruhsat şimdi verildi" diye sorunca ortalık karıştı. 


CHP'liler tepki gösterdi 


Bu soruya CHP'lilerden büyük tepki geldi. CHP'li üye İbrahim Ulaş Polat, bunun dilek temenni olmadığını soru önergesi olduğunu söyledi. Polat, "Şov yapma kardeşim. Sus artık" diyerek Yavuz'a tepki gösterdi. Tartışma Meclis toplantısı sonrasında koridorlarda da devam etti. Tartışmalar üzerine açıklama yapan CHP...