27 / 04 / 2024

İbrahim Uyan özgeçmiş

İbrahim Uyan özgeçmiş

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan kimdir? İbrahim Uyan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İbrahim Uyan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İbrahim Uyan...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Tekirdağ Türkmenli Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin gelişmesi için inşa ettiği Türkmenli Mahallesi Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Marmaraereğlisi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Marmaraereğlisi Meclis Üyesi Doğan Özman'la görüşerek, ilçedeki yatırımları masaya yatırdı.

İbrahim Uyan'dan kaçak bina haberine açıklama!

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Uyan, sözü edilen haberde, kendisine ait olduğu söylenen otel inşaatında kaçak çıkmaların olduğunu yalanladı.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Tekirdağ Sultanköy'e kültür merkezi geliyor!

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Sultanköy Kültür Merkezi inşaat alanının 3 bin metrekare olacağını ve halkın tüm ihtiyacına cevap verecek şekilde çok fonksiyonel olarak projelendirildiğini söyledi.

Marmaraereğlisi Belediye binası tamamlanıyor!

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın ilçeye kazandırdığı 50 trilyonluk yatırımlardan birisi olan yeni belediye binasının kaba inşaatının bitirilmesinin ardından ikinci etap ihalesi de yapılmıştı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Binası 2017'de açılıyor!

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın ilçeye kazandırdığı 50 trilyonluk yatırımlardan birisi olan yeni belediye binasının kaba inşaatının bitirilmesinin ardından ikinci etap ihalesi yapıldı. Uyan yeni belediye binasının 2017 yılı Haziran ayında açılacağını belirtti.

İbrahim Uyan özgeçmiş Haberi

İbrahim Uyan özgeçmiş

İbrahim Uyan kimdir?

İbrahim Uyan, 1959 yılında Marmaraereğlisi´nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra, 1999 yılına kadar müteahhitlik ve armatörlük ile uğraştı. Evli ve üç çocuk babası.


1999 yılında, Ülke genelinde yapılan seçimlerde, Marmaraereğlisi halkının isteği ve desteğiyle Belediye Başkanlığına seçildi.


Belediye Başkanlığına seçildiğinde, hedefi; halkımızın iyi bir çevrede, zamanında ve yerinde hizmetlerle, huzur ve güven içinde yaşamasını ve İlçemizin Avrupa standartlarında şirin bir İlçe olmasını sağlamak olmuştur.


Belediye Başkanlığı döneminde, hedeflerinin büyük bir bölümünü gerçekleştirerek, yapmış olduğu icraatlar ve halka verdiği sözleri yerine getirmenin onuruyla, 28 Mart 2004 te yapılan seçimler sonucunda, 2.dönem , 29 Mart 2009 da yapılan seçimlerde 3.dönem Belediye Başkanlığına seçildi.


30 Mart 2014 yılında yapılan seçimlerde de halkımızın gösterdiği teveccüh ile 4. dönem Belediye Başkanlığına seçildi ve...