29 / 04 / 2024

ibrahim uyar haberleri

ibrahim uyar haberleri

Eskişehir yolu üzerine yer alacak gökdelenlerin yükseklik engeli kalktı. Ancak bu kez de gönmesgut ve Yenimahalle'deki yüksek katlı derilen yazıdaki detaylar, Eskişehir yolu binalar için risk ortaya çıkarttı.

Mustafa Baygan'dan tatilcilere uyarı: Eve dönüşünüz kabus olmasın!

Yaz mevsiminin gelmesi, okulların tatil olması ve uzayan resmi tatiller yazlık bölgelere olan talebi arttırıyor. Ancak uzmanlar bu konuda tatilcileri uyarıyor. Eve döndüğünüzde kötü sürprizlerle karşılaşmamak için bir takım önlemler almak gerekiyor.

Yavuz Madenli’den ev alacaklara uyarı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli’den konut alacaklara kritik bir uyarı geldi. Madenli, “Sözleşmelerde ilk olarak emlak ofisinin Emlakçılar Odası kaydının olup olmadığına dikkat etmeli'' dedi.

Sibel Uyar'a Urla Villaları için suç duyurusu!

İzmir Barosu, Danıştay'ın yıkım kararını yerine getirmeyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, ihale komisyonu üyeleri ve belediye yetkilileri için suç duyurusunda bulundu

Bingöl Belediyesi'nden emlak vergilerinin ödenmesi için uyarı!

Belediye, emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ödenmesini istedi. 31 Mayıs 2016 Salı günü sona erecek olan 2016 yılı emlak vergilerinin 1. taksitinin ödemeleri için uyarılarda bulunuldu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden dönüşüm uyarısı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bir uyarı yapan Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşümün adalet ve uzlaşma ekseninden sapmadan, halkın haklarını koruyan ve kollayan bir anlayışla sürdürüldüğünü belirtti.

Süleyman Çetinsaya'dan dönüşüm uyarısı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya’dan kentsel dönüşüm uyarısı geldi. Çetinsaya, müteahhitlerin de nefes alması gerektiğini belirterek, ‘’Kimse müteahhitleri yolunacak kaz olarak görmesin’’ dedi.

Ankara Demetevler’e asansör uyarısı!

Yenimahalle Belediyesi, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi ve Başkent Doğalgaz işbirliği ile ‘Güvenli Asansör ve Doğalgaz Kullanımı’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Demetevler bölgesi uyarıldı.

Osman Nuri Topbaş'tan Kayserili başkanlara dikey yapılaşma uyarısı!

Yeni hükümetin programında yer alan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da zaman zaman dile getirdiği “dikey yapılaşma yerine yatay yapılaşmaya önem verilmesi” konusunda Kayseri’li belediye başkanlarına “dost uyarısı” geldi.

Yedikule'deki bostanlar için uzmanlar uyarıyor!

BBC Türkçe muhabiri Selin Girit, zabıtaların barakalarını yıktığı Yedikule'deki bostancılarla görüşüp, içinde bulundukları durumu ve bostanlığın geleceğini konuştu. Uzmanlar da uyarılarda bulunuyor.

Sibel Uyar'a Urla Hacılar Koyu'ndaki villalar için soruşturma mı başlatılacak?

Usta gazeteci Uğur Dündar CHP milletvekillerine Urla'daki kaçak villaları yıkmayan Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı sordu. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar hakkında soruşturma başlatılacağını açıkladı.

Kırıkkale Belediyesi'nden imar dolandırıcılarına karşı uyarı!

Kırıkkale Belediyesi'nin ismini kullanarak vatandaşları zor durumda bırakan vatandaşlar için uyarılarda bulundu. Yuva ve Çullu Mahallesi civarında belediyenin adına imar uygulaması yaptıklarını beyan eden kişilere itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.

Mustafa Bozbey, riskli yapı uyarısı yaptı!

Nilüfer Belediye Meclisi 2016 yılının ilk toplantısını yaparken, Başkan Mustafa Bozbey, şehirdeki birinci derecede riskli yapıların bir an önce yıkılıp yeniden yapılması gerektiği uyarısında bulundu.

İzmit Belediyesi'nden inşaat atığı uyarısı!

İzmit Belediyesi’nden cadde ve sokaklara inşaat atılmaması konusunda uyarı yapıldı İzmit Belediyesi Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda, cadde ve sokaklar, boş alanlara inşaat atığı atmanın yasak olduğu hatırlatıldı

ibrahim uyar haberleri Haberi

ibrahim uyar haberleri

BBP'nin Keçiören ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Uyar, mania hattının haksızlıkları gidermek yerine Etimesgut ve Yenimahalle'de inşaat sektörünü olumsuz etkileyeceğini belirtti. Uyar, "Bu ilçelerde dikey yapılaşma yerine yatay yapılaşma yoluna gidilecek olması Ankara'yı daha da beton yığını haline getirecek. Eskişehir Yolu'ndaki binaların sıkıntıları giderildi ancak Etimesgut ve Yenimahalle'deki arsaları inşaat yapılamaz, yapılsa bile inşaat emsalini kullanamaz hale getirmiştir" dedi. 


Usul ve esaslara yönelik talimatın 10. maddesinin 2. fıkrasında yer alan "Yeni yapılan yükseklikleri hiçbir şekilde zemin seviyesinden itibaren 30 metreden fazla olamaz" ifadesinin 10 katın üzerinde yapılaşmayı engellediğini dile getiren Uyar, "Göksu Park civarında bulunan 30 katlı binaya rağmen bölgede artık 10 katın üstüne çıkılamayacak. 

Sonuç olarak Ankara'nın bir bölgesini rahatlatan yeni talimat diğer yerlerde eskisinden de beter yeni problemler...