02 / 05 / 2024

Kırıkkale Belediyesi'nden imar dolandırıcılarına karşı uyarı!

Kırıkkale Belediyesi'nden imar dolandırıcılarına karşı uyarı!

Kırıkkale Belediyesi'nin ismini kullanarak vatandaşları zor durumda bırakan vatandaşlar için uyarılarda bulundu. Yuva ve Çullu Mahallesi civarında belediyenin adına imar uygulaması yaptıklarını beyan eden kişilere itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.



KIRIKKALE Belediyesi Yuva ve Çullu Mahallesi civarında belediyenin adına imar uygulaması yaptıkları ve Belediye ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını beyan eden dolandırıcılara itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. 

YETKİLİLERE BAŞVURU YAPIN 

Son günlerde artan ve çoğu vatandaşın mağdur olduğu telefon dolandırıcılığına bir yenisi daha eklendi. 

Kırıkkale Belediyesi'nin ismini kullanarak vatandaşları zor durumda bırakan vatandaşlar için belediye yetkilileri uyanlarda bulundu. Kırıkkale Belediyesi Yuva ve Çullu Mahallesi civarında belediyenin adına imar uygulaması yaptıklarını beyan eden kişilere itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi. 

BÖLGEDE UYGULAMA YAPILMADI

Vatandaşların yapılan imar uygulamasından kazançlı çıkmaları adına kendilerine para vermelerini talep ettikleri tespit edilmiş ve bu konuda vatandaşların bu kişilere inanmamaları gerekildiği bildirildi. 

ZOR DURUMDA KALMAYIN

İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz tarafından yapılan açıklamada bahsi geçen mahalle ve civarında herhangi bir uygulama yapılmadığı ifade edildi. 

Böyle bir uygulama yapılması durumunda vatandaşların ve mahalle sakinlerine gerek Belediyenin resmi internet sitesinde gerekse basın yayın kuruluşlar aracılığıyla iletileceği bildirildi. Vatandaşların mağdur olmaması ve zor durumda kalmaması için bu şekilde karşılaşacakları durum anında yetkililere haber verilmesi gerektiği belirtildi. 


Anadolu


Haber Anayurt'ta şu şekilde yer aldı;


Kırıkkale Belediyesi, Yuva ve Çullu Mahallesi civannda imar uygulaması yaptıkları ve Belediye ile işbirliği içerisinde çalıştıklarım beyan eden dolandırıcılara itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. Vatandaşlar imar uygulaması adına kendilerine para vermelerini talep eden kişilere inanmamaları gerektiği bildirdi. Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bahsi geçen mahalle ve civarında herhangi bir uygulama yapılmadığı ifade edildi. Böyle bir uygulama yapılması durumunda vatandaşlara ve mahalle sakinlerine gerek Belediyenin resmi internet sitesinde gerekse basm yayın kuruluşları aracılığıyla iletileceği belirtildi. 


Anayurt


Geri Dön